Bouwmans Vuur Totaal, Gashaard, gaskachel, sfeerhaard, Deurne, Helmond

Eerder geplaatste haarden en kachels

Eerder geplaatste kachels en haarden in beeld!

Bij de aankoop van een gashaard of houtkachel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. Een sfeerverwarming koopt men voor lange tijd en een goed bedacht plan over de plaatsing is heel verstandig. Wij hebben in Aarle-Rixtel een prachtige showroom, waar veel gaskachels en houthaarden staan opgesteld. Het is echter onmogelijk om alle mogelijkheden voor de plaatsing van een sfeerverwarmer te laten zien. Om de keuze voor gashaarden of houtkachels wat makkelijker te maken, gaan wij veel situaties die we eerder gebouwd hebben laten fotograferen. Want iedere kachel of haard kan op vele manieren geplaatst worden: modern, klassiek of zelfs met een natuurstenen schouw.

Dru Metro 100XT met EcoWave te Stiphout

Tijdens de bouw van een woning in de Helmondse wijk Stiphout hebben wij de Dru Metro 100 XT met EcoWave geplaatst. Wij hebben tevens getekend voor het ontwerp en uiteraard de haard geplaatst. De onderbouw is gemaakt door een interieurbouwer. Uiteindelijk is er een mooi, fris geheel ontstaan waar de klant nog lang plezier aan gaat beleven.

Bellfires Topsham Large Premium Fire in oisterwijk

In een woning te Oisterwijk stond een open gashaard, die wij vervangen hebben door de Bellfires Topsham Large met Premium Fire. Het was de bedoeling dat op de plek van de oude haard een modern ontwerp gashaard zou komen. We hebben verschillende ontwerpen gemaakt, waarna gekozen is om de kachel op deze manier te bouwen.

 

Bellfires Belfires Viewbell Vieuwbell Derby View Bell

In een nieuwe woning in Deurne (Noord-Brabant) hebben wij voor de sfeer en warmte een Bellfires 3 zijdige Derby gaskachel geplaatst. De woonkamer met grote open leefkeuken in frisse kleuren, met het middelpunt deze prachtige gashaard, voorzien van het nieuwe Bellfires Premium Fire.

Bouwmans, Vuur, Totaal, Someren, Someren-Eind, Deurne, Helmond, Dru, Maestro, Sfeerhaard, Gas, haard, kachel

In een nieuwe woning aan de rand van Someren hebben wij de Dru Maestro kachel geplaatst. In een sfeervol interieur is de haard afgewerkt met natuursteen om het glas van de haard. Met de Dru EcoWave is het vuurbeeld iedere keer anders en bespaar je zelfs 40% gas! Dat is mooi meegenomen.

Charnwood, vrijstaand, vrijstaande, houthaard, hoitkachel, Bouwmans, Helmond, hout, haard, kachel, sfeerhaard

Deze Charnwood houtkachel staat in Helmond. We plaatsten deze vrijstaande kachel en hebben tevens een nieuw flexibel rookkanaal door de bestaande schoorsteen getrokken.

Dru, Maestro, Beek en Donk, Beek, Donk, gas, haard, kachel, verwarming, kopen, dealer, bouwmans, aarle-rixtel, laarbeek, helmond, deurne, specialist, sfeerverwarming

In de woonkamer van een vrijstaande woning te Beek en Donk is door ons de Dru Maestro 80-2 geplaatst. Wij hebben getekend voor het ontwerp van de opstelling. De onderbouw is door een externe interieurbouwer geplaatst.

spartherm, hout, haard, kachel, lift, deur, liftdeur, inbourw

Deze Spartherm houtkachel hebben we geplaatst in een nieuwe vrijstaande woning in Helmond. De Spartherm Arte 3RL-100h is een liftdeurhaard met aan 3 zijden zicht op het vuur. De deur is van het type 4S met een aan vier zijden keramisch bedrukt glas. Aan de onderzijde van de deur bevindt zich een handige rvs handgreep voor een eenvoudige bediening. Deze haard heeft een breedte van 100cm en geeft daardoor een prachtig vuurbeeld. Met een vermogen van maximaal 14,3 kW en een rendement van 78,2%.

Gaskachels, Gashaarden, Bellfires, Vertical Bell, Nuenen, haard, kachel

Tijdens een verbouwing in een woning te Nuenen hebben we de Bellfires Vertical Bell Small 3 gashaard geplaatst. De kachel is gestuct in blauwe kleur, die ook terugkomt in de rest van de woonkeuken. Een mooie en frisse uitstraling is het gevolg. Met een vermogen van 2 tot 7 kW is deze haard in veel ruimtes in een woning te plaatsen.

Faber Aspect RD XL deurne, gas, haard, kachel, helmond, someren, sfeer, roomdivider, room, divider

Deze prachtige Faber Aspect RD XL gashaard staat in Deurne. Het ontwerp als roomdivider is door ons gemaakt en gebouwd naar wens van de klant. Uitgebreid overleg is daaraan vooraf gegaan. Uiteraard wordt deze Faber kachel bediend via de nieuwe I.T.C. app op de tablet en smartphone van de klant.

Dru Largo Tunnel Brandevoort Helmond

De Largo Tunnelhaard van Dru is een nagenoeg vierkante gashaard met een mooi zicht van beide kanten op het vuur. In een nieuwe woning in de Helmondse wijk Brandevoort plaatsen wij deze haard. De kachelpijp wilde men op een nette manier in het zicht hebben en daar zijn door ons meerdere ontwerpen voor gemaakt. Uiteindelijk is gekozen om de kachel op deze manier te bouwen.

dru-metro-80_Bouwmans Vuur Totaal

De Dru Metro 80 gaskachel past door zijn formaat op vele plekken in een woning, zoals in deze verbouwde woning in Helmond. Uitgerust met een communicatiemodule voor bediening via tablet.

Dru Metro 100 XTL helmond

Deze Dru Metro 100 XTL is weer net even anders. Door het natuurstenen plateau is de uitstraling erg chique. Deze kachel staat in het midden van een woning te Helmond. Door deze manier van plaatsen kun je optimaal van vuur genieten vanuit de zithoek, maar ook als je gezellig aan het tafelen bent. De Dru gaskachel geeft een heerlijke warmte in de hele ruimte en mocht het te warm worden: middels de EcoWave van Dru bespaar je tot 40% gas en warmte.

 

Metro 100, Dru, Mierlo, gashaard, sfeer, verwarming, kachel, woonhuis

In Mierlo, tussen Helmond en Eindhoven, hebben wij in een woonhuis de Dru Metro 100 XTL geplaatst, in combinatie met een onderbouw van Belgisch hardsteen. Daardoor ontstaat een strakke afwerking, die perfect past in deze woning. De gaskachel is uitgerust met de EcoWave techniek van Dru, waardoor deze gashaard een lager gasverbruik heeft en toch een mooi vuurbeeld behoudt.

 

dru, drufires, metro, ontwerp, helmond, deurne, groene loper, bouwmans, gashaard, gaskachel, room, divider

De Dru Metro 100 XTU is naar eigen ontwerp geplaatst in een nieuwe woning te Helmond, aan de “Groene Loper”. Door de eiken balken krijgt deze roomdivider een rustieke uitstraling. De combinatie van de Dru ECO-wave in deze Metro 100 met de aanwezige vloerverwarming geeft een optimale warmte en sfeer.

 

Sfeerhaard, sfeerkachel, gashaard, Bellfires, roomdivider, medium, Beek en Donk

In Beek en Donk plaatsten wij tijdens een flinke verbouwing de Bellfires Roomdivider Medium met een strakke boezem. Deze gashaard van Bellfires staat als kleine roomdivider tussen het eet- en zitgedeelte van de benedenverdieping en heeft voldoende vermogen om te genieten van mooi vuur en wat extra warmte.

 

Dik Geurts, Babe, Bouwmans Vuur Totaal, vrijstaand, kachel, haard, hout

De Dik Geurts Babe vrijstaande houtkachel plaatsten wij in een woning in Deurne. We hebben tevens een compleet rookkanaal aangebracht, vanaf de kachel tot en met de dakdoorvoer. Het vermogen van de Babe is 3-6 kW, waardoor deze houthaard perfect kan dienen als bijverwarming en tevens zorgt voor een mooie sfeer in huis. Door de ronde vorm is er vanuit de hele kamer zicht op het vuur.

 

Faber, premium, aspect, nuenen, helmond, bouwmans

Deze Faber Aspect Premium is door ons geplaatst in een nieuwe vrijstaande woning te Nuenen. Uitgerust met de nieuwste Faber I.T.C. module om alles te kunnen bedienen via de tablet of smartphone. Het vermogen van 7kW is perfect voor de ruimte waarin we deze Faber kachel geplaatst hebben.

 

haard, kachel, hangend, hangende, helmond, gashaard, gaskachel, bouwmans, drufires, dru

De Dru Diablo Next is een kachel die in heel veel ruimtes past. Vanwege het vermogen van 3.8 kW is deze gaskachel in nagenoeg iedere ruimte te hangen voor optimale sfeerbeleving. De Diablo Next is leverbaar in zwarte en alu-metallic kleur en wordt geleverd inclusief uitgebreide afstandsbediening.

 

Gashaard, Wanders, Kanda, Helmond

De Wanders Kanda 50 is door ons gezet in een compleet verbouwde woning in Helmond. Deze gashaard heeft een erg mooi vuurbeeld en met een vermogen tot 6.3 kW is dit een ideale gaskachel voor bijverwarming en sfeer. Deze Wanders wordt geleverd inclusief afstandsbediening. Gemak dient de mens.

 

Maestro 80-3 3-zijdig haard gas kachel driezijdig Dru drufires Bouwmans vuur totaal Lieshout

In Lieshout, onder de rook van bierbrouwer Bavaria, hebben wij in een woning de nieuwe Dru Maestro gaskachel geplaatst. Deze 3-zijdige gashaard geeft vanuit het zitgedeelte, maar ook vanaf de eettafel een heel mooi realistisch vuurbeeld. Uitgerust met anti-reflexglas, waardoor reflecties tot een minimum teruggebracht zijn en het net lijkt of er geen glas geplaatst is. Voor het afvoerkanaal is gekozen voor een geveldoorvoer, waarbij het kanaal is weggewerkt in de koof met verlichting.

 

Dru, Centro100, Centro, 100, gashaard, kachel

Dru heeft met de Centro 100 een gaskachel in het assortiment met een glasraam van 100cm breed. We hebben deze gashaard geplaatst in een mooie en sfeervolle vrijstaande woning in de Helmondse wijk Brandevoort. Met een vermogen tot 8kW, een dubbele brander, EcoWave en eventuele bediening via de gratis app voor iOS en Android, is deze gashaard een prachtige sfeerverwarmer. Uiteraard kunnen wij deze kachel op verschillende manieren inbouwen, afgestemd op de sfeer in uw woning.

 

Bellfires, Vertical Bell Small Tunnel, gashaard, Buwmans, Helmond

Buiten genieten van de warmte van een gaskachel? Geen enkel probleem! Wij denken graag met onze klante mee en hebben deze Bellfires tunnelhaard van het type Vertical Bell Small 3 geplaatst bij een woning in Helmond. Genieten van een sfeervol vlammenspel en warmte aan beide zijde van de kachel.

 

Hoitkachel, hout, kachel, haard, deurne, dik geurts, dikgeurts, bouwmans

Deze Dik Geurts Lars 1100 houtkachel met een vermogen van 6 tot 10 kW en een rendement van 77% hebben wij geplaatst in een nieuwbouwwoning in Deurne. De robuust en stoer vormgegeven kachel beschikt als opvallend detail over een handige bakoven boven, die afgedekt kan worden met de meegeleverde, afneembare klep.

 

Dru, metro, 130, xt, gashaard, gaskachel, helmond

In een verbouwde bungalow in Helmond hebben wij een prachtige Dru Metro 130 XT gaskachel geplaatst. Een prachtige rij vlammen, te bedienen met de gratis verkrijgbare app voor Android en iOS, omdat deze kachel is uitgerust met de communicatiemodule van Dru. Gemak dient de mens!

 

Dru_Maestro_80-3_Helmond_Dierdonk

De Dru Maestro 80 3-zijdige gashaard hebben wij geplaatst in een woning in de Helmondse wijk Dierdonk. Deze Dru gaskachel is uitgerust met het “nieuwe vuur” van Dru, waarbij het vuur uit de houtblokken komt. Met een vermogen van 9kW en EcoWave mogelijkheid is deze haard en perfecte sfeerverwarmer.

 

Dru, Centro, Gashaard, gaskachel, Bouwmans, Deurne, Helmond, Aarle

De Dru Centro 100 gashaard met een vermogen van 8 kW hebben wij geplaatst in een bungalow te Aarle-Rixtel. Voor bediening van de gaskachel via tablet hebben we een communicatiemodule geleverd die zorgt voor de draadloze Wifi verbinding.

 

Faber-Vaska speksteen gashaard groesbeek

De Vaska van Faber met speksteen staat op de bovenverdieping bij een groot bedrijf. Deze gaskachel met een vermogen van 4.8 kW is in deze ruimte perfect geschikt als bijverwarming en voor een extra sfeer in de ruimte. Het speksteen om de kachel zorgt voor wat extra verwarming op het moment dat de haard uitgezet wordt. Het is een echte blikvanger in deze ruimte.

 

Bouwmans, Faber, Houtsma, keuken, Mierlo, Relaxed, gashaard, gaskachel

In de keuken van een woning in het centrum van Mierlo hebben we eerder een Faber Relaxed M geplaatst. Deze gaskachel is voorzien van grijze kiezels en een donkergrijs frame. Strak ingebouwd met de rookafvoer recht omhoog door het pannendak.

 

Bellfires-Topsham-Large gashaard gaskachel

In een woning in de wijk Dierdonk in Helmond hebben wij in 2014 de Bellfires Topsham Large geplaatst. Een mooie hoekopstelling om vanuit alle kanten in de ruimte te genieten van de gashaard. Gebouwd in de frameless uitvoering inclusief natuursteen, geeft deze haard een moderne uitstraling.

 

Bellfires-Horizon-Bell-Large gaskachel helmond gashaard

Aan de rand van de Helmondse wijk Stiphout staat een mooie vrijstaande woning die we voorzien hebben van de Bellfires Horizon Bell Large. Deze gaskachel hebben we geplaatst in 2003 en de haard brand nog steeds alsof hij nieuw is. De goede kwaliteit van de Bellfires gaskachels komt bij deze haard ook tot uiting.

 

Faber Relaxed Someren penthouse gashaard

De Faber Relaxed is een mooie gashaard die we geplaatst hebben in een penthouse in Someren. In het centrum van Someren is in 2005 een appartementencomplex gebouwd en op de bovenste verdieping staat deze Faber Relaxed gaskachel

 

Dru-Lugo-80-3 gashaard Aarle-rixtel deurne

Deze Dru Lugo 80/3 is geplaatst in een sfeervolle woning te Aarle-Rixtel. inclusief communicatiemodule. Daarmee kan de ECO-wave van Dru perfect ingeregeld worden en zijn alle mogelijkheden te bedienen via een tablet of smartphone.

 

Dru-Centro-100 gaskachel groesbeek

De Dru Centro 100 is een gaskachel met een vermogen van 8kW en beschikt over Dru’s Eco Wave. Deze Gashaard hebben wij in een horecabedrijf geplaatst. De interieurbouwer heeft gezorgd voor de afwerking rondom de gaskachel.

 

Dru-Lugo-80 gas haard kachel vuur bouwmans

In de leeszaal van een bedrijf plaatsen wij de Dru Lugo 80/3 inclusief ons eigen ontworpen eiken houten meubel. Deze onderbouw zorgt voor een extra landelijke uitstraling, die hoort bij het pand waar we deze gaskachel geplaatst hebben. Uiteraard hebben we bij het ontwerp gezorgd dat we in geval van service makkelijk bij de techniek van de gaskachel kunnen.

 

 

Bouwmans Vuur Totaal is de totaalleverancier voor kachels in Aarle-Rixtel.

Vanuit Aarle-Rixtel verkopen en plaatsen wij gashaarden, houtkachels en stijlschouwen in een grote regio. Noord-Brabant en Limburg zijn voor ons bekend terrein. Onze mensen plaatsten eerder gaskachels, houthaarden en schouwen in Helmond, Deurne, Someren, Asten, Lierop, Liessel, Geldrop, Mierlo en vele andere plaatsen.

Heeft u ook interesse in een haard of kachel?

Kom dan gewoon eens langs in onze showroom. Onze showroom is altijd geopend op vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. ALLE andere dagen en tijden bent u ook welkom, maar dan zou u eerst even een afspraak moeten maken. Inmiddels hebben wij 20 jaar ervaring in de verkoop en plaatsing van haarden in alle soorten en maten en onze medewerkers zijn van alle mogelijkheden en wettelijke eisen op de hoogte en kunnen u perfect adviseren wat in uw geval de beste oplossing zou zijn als u de aanschaf overweegt van een sfeerverwarming. We bieden van alle grote betrouwbare merken het complete assortiment aan en velen daarvan zijn brandend in onze showroom in Aarle-Rixtel te bekijken.

Wij zijn aangesloten bij het Sfeerverwarmingsgilde.

Uiteraard om ervoor te zorgen dat onze mensen altijd op de hoogte zijn van de mogelijkheden en onmogelijkheden voor de aanschaf of plaatsing van een haard of kachel. Tevens geeft dat onze klanten de zekerheid dat de verkoop en plaatsing optimaal geregeld is en dat niets aan het toeval wordt overgelaten. U wilt toch ook jaren genieten van een gashaard of houtkachel die we eerder bij u geplaatst hebben? Neem dan gewoon contact met ons op en neem geen risico! Contactpagina

Heeft u eerder een haard of kachel door ons laten zetten? Dan zijn wij benieuwd hoe deze eerder geplaatste gashaard of houtkachel bevalt. Stuur ons een foto met tekst met de ervaring die u eerder met ons heeft gehad. Wellicht komt uw foto ook op onze pagina te staan.

© 2017 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie