Dru Agua B100 gaskachel gashaard sfeerverwarming

Agua B100 van Dru – showroom opruiming

Dru Agua B100

De Dru Agua B100 gashaard is een innovatieve en compacte inbouwhaard waarbij de mogelijkheid bestaat om water op te warmen in het CV gedeelte van de kachel. Met deze gaskachel kun je dus ook andere vertrekken verwarmen of warmte op te slaan in een buffervat voor latere behoefte. Daarmee haal je een erg hoog rendement uit de kachel.

De haard brandt op gas, met gesloten verbranding en heeft een concentrisch rookkanaal nodig van 60-100mm. Daardoor is deze haard te plaatsen op veel plaatsen in huis.

Het rendement dat je met deze haard kunt behalen is zelfs 95%! Daarmee is de Dru Agua B100 een sfeerverwarmer die ook veel praktische voordelen heeft.

Deze Dru Agua B100 verkopen wij uit onze showroom voor de meeneemprijs van slechts € 2500,00 (adviesprijs € 3690,00)

 

Op vrijdag en zaterdag is onze showroom geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. Andere dagen en tijden bent u ook welkom, maak dan eerst even een afspraak. Via onze contactpagina kunt u makkelijk een bericht sturen. U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken: 0492-381913

Volgt u ons ook al op Facebook?

Bouwmans Vuur Totaal is de totaalleverancier voor houtkachels en gashaarden in Helmond en omgeving. Vanuit Aarle-Rixtel verkopen en plaatsen wij gashaarden, houtkachels en stijlschouwen in een grote regio. Noord-Brabant en Limburg zijn voor ons bekend terrein. Onze mensen plaatsen gashaarden, houtkachels en schouwen in Deurne, Bakel, Milheeze, Someren, Asten, Eindhoven, Mierlo, Geldrop, Helmond en vele andere plaatsen. Heeft u interesse in een haard of kachel? Kom dan gewoon eens langs in onze showroom. Onze showroom is altijd geopend op vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. ALLE andere dagen en tijden bent u ook welkom, maar dan zou u eerst even een afspraak moeten maken. Inmiddels hebben wij 20 jaar ervaring in de verkoop en plaatsing van haarden in alle soorten en maten en onze medewerkers zijn van alle mogelijkheden en wettelijke eisen op de hoogte en kunnen u perfect adviseren wat in uw geval de beste oplossing zou zijn als u de aanschaf overweegt van een sfeerverwarming. We bieden van alle grote betrouwbare merken, waaronder Dru, het complete assortiment aan en vele daarvan zijn brandend in onze showroom in Aarle-Rixtel te bekijken.

Terug naar aanbiedingen

#Agua #Drufires #B100 #Bouwmansvuurtotaal

 

© 2020 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie