Faber Vico Bouwmans Vuur Totaal gas haard kachel

Vico van Faber – showroommodel voor € 1500.00

Deze moderne Vico vrijstaande gaskachel van Faber is een lust voor het oog.

De Faber Vico heeft een vermogen van 5kW en daardoor is deze gashaard geschikt voor gebruik in veel ruimtes. Deze mooie Vico heeft 3 branders onder de houtblokken, waardoor de sfeerhaard een mooi vuur geeft. De Faber Vico wordt geleverd inclusief afstandsbediening.

Het showroommodel is compleet nieuw en heeft nog nooit gebrand.
De adviesprijs voor deze sfeerhaard is € 3545 en het laatste model wordt verkocht voor slechts € 1500,00

Naar onze andere showroom aanbiedingen!

Wilt u deze Vico in onze showroom komen bekijken? Op vrijdag en zaterdag is onze showroom geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. Andere dagen en tijden bent u ook welkom, maak dan eerst even een afspraak. Via onze contactpagina kunt u makkelijk een bericht sturen. U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken: 0492-381913

Volgt u ons ook al op Facebook?

Bouwmans Vuur Totaal is de totaalleverancier voor kachels in Aarle-Rixtel en omgeving. Vanuit Aarle-Rixtel verkopen en plaatsen wij gashaarden, houtkachels en stijlschouwen in een grote regio. Noord-Brabant en Limburg zijn voor ons bekend terrein. Onze mensen plaatsen gaskachels, houthaarden en schouwen in Helmond, Deurne, Someren, Asten, Lierop, Liessel, Geldrop, Mierlo en vele andere plaatsen. Heeft u interesse in een haard of kachel? Kom dan gewoon eens langs in onze showroom. Onze showroom is altijd geopend op vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. ALLE andere dagen en tijden bent u ook welkom, maar dan zou u eerst even een afspraak moeten maken. Inmiddels hebben wij 20 jaar ervaring in de verkoop en plaatsing van haarden in alle soorten en maten en onze medewerkers zijn van alle mogelijkheden en wettelijke eisen op de hoogte en kunnen u perfect adviseren wat in uw geval de beste oplossing zou zijn als u de aanschaf overweegt van een sfeerverwarming. We bieden van alle grote betrouwbare merken, waaronder Faber, het complete assortiment aan en vele daarvan zijn brandend in onze showroom in Aarle-Rixtel te bekijken.

© 2020 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie