Patrick 5 jaar

Patrick 5 jaar in de sfeerhaarden

Vandaag trok ik na 5 jaar Bouwmans Vuur Totaal weer de deur achter me dicht.
Uiteraard ga ik die morgen weer vrolijk open maken! 

In 2015 ben ik begonnen bij Bouwmans als manusje van alles.
In de afgelopen jaren heb ik een opleiding tot installateur afgerond en heb ik veel trainingen gevolgd bij onze leveranciers. Naast al dit moois heb ik ook flink gebruik kunnen en mogen maken van mijn kennis op het gebied van online marketing en verkoop. Sinds 2015 en het lijkt veel korter. Iedere dag fluitend naar mijn werk en fluitend thuis komen (op enkele dagen na), wat wil een mens nog meer?


Geen dag is hetzelfde: de ene dag klim je het dak op om een rookkanaal aan te brengen, de andere dag mag je werken aan de mooiste haarden voor onderhoud of verzorg je fotografie voor de website.
Ik ga er van uit dat ik nog veel meer mooie jaren mag beleven bij Bouwmans!
Een prachtig bedrijf, mooie producten, goede contacten met leveranciers en hele fijne klanten.

Ik durf oprecht te zeggen dat ik TROTS ben om hier werkzaam te zijn!

Met een warme en vurige groet, Patrick van Mierlo

Patrick 5 jaar

Normaal gesproken maak ik altijd Google-vriendelijke teksten over haarden en kachels, die ik vervolgens op onze website zet. Ook nu wil ik toch een beetje vertellen over de sfeerhaarden die wij in Brabant en Limburg zetten. Voornamelijk in de Peel en de Kempen, slechts af en toe daarbuiten.

Kan een sfeerhaard nog wel in deze tijd? JAZEKER!

De keuze voor een sfeerhaard is helemaal nog niet zo slecht. Het maakt daarbij niet heel veel uit om wat voor sfeerhaard mensen kiezen. Reden daarvoor is dat een sfeerhaard heel lokaal verwarmd en de rendementen tegenwoordig erg hoog zijn. Daarnaast blijven het sfeerhaarden en de benaming zegt het al. Een gashaard of houtkachel kopen de meeste mensen voor de gezelligheid. Vuur fascineert altijd en de beste gesprekken komen op gang bij of rondom een vuur. Dat is al jaren zo en dat zal ook nooit veranderen.

Wel moeten we bewust omgaan met de energie die vuur geeft, daar is iedereen het wel over eens. laten wij bij Bouwmans Vuur Totaal daar nou alles van weten. Graag informeren wij onze klanten open en eerlijk. Eerlijkheid duurt het langst, een goed en gedegen advies voor de aanschaf van een sfeerhaard hoort daar ook bij!

Trefwoorden die goed bij dit stukje passen zijn: Patrick 5 jaar, sfeerhaarden, DRU, Faber, Bellfires, Global, Spartherm, Barbas, Wanders, Dik Geurts, verantwoord hout stoken, warmte, vuur, houtvuur, kachel, haard, service, after-sales, onderhoud

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie