Trio LE van Dru

De Trio Limited Edition van Dru

We hebben als Inspiration Shop van Dru wel een hele speciale aanbieding! Alleen te koop bij geselecteerde dealers en niet te vergelijken met eerder uitvoeringen van de Trio LE, die tot een jaar of 5 geleden verkocht werden! Waar de eerste uitvoering van de Trio LE alleen een afstandsbediening had om het vuur hoger of lager te zetten, heeft deze versie een afstandsbediening waarmee de haard ontstoken kan worden, maar ook een thermostaatfunctie ingesteld kan worden. Heel handig voor bijvoorbeeld een tuinhuis, serre of vakantiehuis!

Wij noemen hem daarom de Dru Trio Limited Edition 2.0!

Mooi design

Deze mooie strakke haard heeft aan drie kanten glas. Dat geeft een mooi zicht vanuit alle hoeken in de ruimte waarin de haard is opgesteld. Er zijn een aantal verschillen met de normale uitvoering van de Dru Trio. Wat het eerste opvalt is de kleur. Waar de normale trio gespoten is in grijs, is de Limited Edition gespoten en exclusief zwart. Deze zwarte lak geeft een zeer mooie en moderne uitstraling aan de vrijstaande kachel. Daarnaast is de achterwand uitgerust in een zwart spiegelende glasplaat, ook wel ceraglass genaamd. Dit spiegelende glas geeft een fantastisch 3D effect aan het vlammenspel.

Mooie aanbieding

Dru heeft dit model speciaal voor Inspiration Shops gefabriceerd! Nergens in Nederland wordt de nieuwe Trio LE in deze uitvoering geleverd. Er zijn nog wat oude modellen in omloop, die zijn minimaal 5 jaar oud en beschikken niet over een afstandsbediening met ontsteking en thermostaatfunctie. Uiteraard wel om te bouwen, maar dan zijn de kosten enorm.

Wij kunnen deze kachel aanbieden voor slechts € 2395,00 (de normale Trio kost € 2955,55). Wat eventuele extra kosten zijn voor plaatsing en installatie, zijn per situatie verschillend. Maar het is mogelijk om de haard te leveren, plaatsen en te installeren vanaf ongeveer € 3000,00. Wilt u weten wat het u zou kosten om deze prachtige Trio LE brandend in huis te hebben? Neem dan even contact met ons op. Op onze contactpagina staat alle info.

Op voorraad

Deze mooie vrijstaande kachel is bij ons uit voorraad leverbaar. Uiteraard staat de haard op brandend opgesteld in onze showroom, zodat u met uw eigen ogen kunt zien hoe mooi hij is.

Dit is het moment om de Dru haard aan te schaffen. Dan zit u er in het najaar al warmpjes bij!

 

Specificaties zijn te zien op de site van Dru, deze zijn hetzelfde als voor de normale uitvoering

Trio Dru

De standaard Dru Trio

© 2020 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie