Wanders Solea Elegance

In onze showroom staat een mooie Wanders Solea Elegance houtkachel. Deze mooi vormgegeven haard gaat onze showroom verlaten. Misschien staat ze binnenkort misschien wel bij u warmte af te geven!

Deze Solea is nog nooit in gebruik geweest en heeft in onze showroom optimaal dienst gedaan als toonzaalmodel. Echter, het model wordt niet meer gemaakt door Wanders. Om die reden gaan wij hem voor weinig geld verkopen. Deze kachel had een verkoopprijs van € 2175,00 en nu gaat ze met showroomkorting een ander huis zoeken voor slechts € 950,00 (incl. 21% BTW, excl montage en rookkanaal)

De Wanders Solea Elegance heeft een nominaal vermogen van 7 kW en een rendement van 78,9%. De aansluiting voor het rookkanaal is 150mm.

Vuur fascineert altijd en er bestaan weinig dingen in huis die zo veel sfeer geven als een houtkachel. Iedere keer een andere vuur, een prachtig vlammenspel en nog wat warmte op de koop toe! Met het slanke model en de hoge ruit, is deze dame een aanwinst in iedere woning. Ze maakt er ook geen probleem van om in een serre of onder een overkapping te moeten staan. Iedere keer weer is het genieten geblazen als de vlam in de branderkamer brandt.

Oh ja! Voor we het vergeten te vermelden; ER KOMT GEEN VERBOD OP HOUTSTOOK! Er komt wel wetgeving die er voor gaat zorgen dat de juiste haarden en kachels verkocht worden. Met daarbij onze uitleg hoe deze Solea het beste gebruikt kan worden, is het alleen maar genieten.

En nu dan zelfs voor een heel vriendelijk prijsje! Reageer snel, want weg is weg!

Meer showroom aanbiedingen

© 2019 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie