Aspect van Faber

De Aspect gashaard van Faber in Neerkant, gemeente Deurne. In deze situatie gebouwd als roomdivider tussen eetgedeelte en zitgedeelte.

Aspect van Faber, topkwaliteit Nederlandse gashaard.

Gashaarden zijn er in veel soorten en maten. Samen met de opdrachtgever bekijken we wat het beste past in hun situatie. Dan gaat het voor de klant voornamelijk over het uiterlijk. Maar zeker zo belangrijk en vaak onderschat, is de hoeveelheid warmte die een haard geeft. Wij dienen als specialist rekening te houden met de extra warmte die mensen in huis halen. Afhankelijk van de situatie, wordt door ons een advies gegeven. Met deze gegevens gaan we verder kijken naar de mogelijkheden.

Aspect van Faber, topklasse Nederlandse gashaard.

Luisteren naar je klanten

Niets is zo belangrijk als te luisteren naar de wensen van je klanten. Zij zijn uiteindelijk degene waar het allemaal om draait. In het geval ging het om een nieuwbouw woning in Neerkant, gemeente Deurne. Hier was de wens om een roomdivider te integreren in het interieur. We kwamen uit bij de Faber Aspect Roomdivider.

Aspect van Faber, topklasse gashaard.

Overleg

Overleg met alle partijen om tot een goed eindresultaat te komen is van groot belang. Wij hebben voor dit project nauw overleg gehad met aannemer en interieurbouwer. Niemand wil tijdens werkzaamheden voor verrassingen komen te staan. Daarom hebben wij voor aanvang van een bouw altijd overleg over benodigde voorzieningen. Dat werkt voor iedereen het prettigste. Niet alleen voor ons als haardenbouwer, maar ook voor aannemer en interieurbouwer.

Aspect van Faber, topklasse gashaard uit Nederland

De interieurbouwer heeft mooi werk verricht. Het is allemaal een mooi geheel geworden in Deurne. Wij wensen onze opdrachtgevers heel veel plezier met hun haard!

Bekijk ook eens onze pagina met voorbeelden van haarden en kachels. Wij fotograferen heel veel gerealiseerde projecten. Foto’s van de fabrikanten zijn prima, maar we laten liever eigen werk zien wat we in de Peel en de Kempen gemaakt hebben.

Faber Aspect Premium L RD

Specificaties:
Brandstof: Gas
Type: Binnen
Model: Inbouw
Vuurzicht:Roomdivider
Vorm: Liggend
Brander type: Step burner
Decoratie: Houtset, Witte Carrarakiezel, Grijze split
Soort glas: Standaard glas
Afstandsbediening: GV60, ITC (Mertik)
ITC Controller: Optional
Energielabel: C
Minimale warmteafgifte (kW): 3.2
Nominale warmteafgifte (kW): 8.5

Productinformatie op de Faber website

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie