Over ons

Ruim 25 jaar kwaliteit en vakmanschap

Van uw houtkachel, gashaard of stijlschouw wilt u jaren plezier hebben. Daarom biedt Bouwmans Vuur Totaal u 100% kwaliteit. Met een totaalpakket van advies, verkoop, ontwerp, installatie en nazorg laat uw houtkachel, gashaard of stijlschouw aan niets te wensen over.

Installeren met respect voor uw interieur

Rookkanalen, externe beluchting, ventilatie, aansluiting op het gas… Een houtkachel of gashaard brengt bouwkundige ingrepen met zich mee. Onze vaklieden tekenen voor een afwerking om door een ringetje te halen.

De zekerheid van “NHK verkoop-installatie”

Bouwmans Vuur Totaal levert uw houtkachel, gashaard of stijlschouw volgens de voorwaarden van de stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche verkoop-installatie (NHK verkoop-installatie). Daarmee kiest u voor zekerheid. Deze brancheorganisatie neemt regelmatig steekproeven om onze kwaliteit te controleren en treedt op bij geschillen.

Duurzame Energie met certificaat

Voor ons is Duurzame Energie een begrip. Wij zijn DE-gecertificeerd en volgens deze certificering leveren en installeren wij de mooiste houtkachels.

5 jaar garantie

Bouwmans Vuur Totaal staat voor kwaliteit en wij staan achter de merken die wij leveren. Met een onderhoudsovereenkomst verlengen wij de garantie zelfs tot 5 jaar!

Onderhoudsabonnement

Uw gashaard heeft jaarlijks onderhoud nodig. Met een abonnement bent u er zeker van dat uw haard perfect werkt en in een uitstekende conditie verkeert.

Nazorg

Storingen en mankementen gebeuren altijd onverwacht. Daarom staan onze vakbekwame servicemedewerkers klaar om u te helpen. Een storing of mankement is met onze uitgebreide kennis snel verholpen.

Bouwmans Vuur Totaal beoordeeld

Wij zijn trots op de producten die we verkopen en plaatsen en doen dat met de grootste passie voor vuur en warmte. Wij vragen onze klanten om ons te beoordelen en de score die we krijgen is iets extra’s om trots op te zijn!
Werken met een 5 Sterren Specialist, ook iets voor u?

Adviseurs

Jan van Oorschot, specialist is sfeer door haarden en kachels

Jan van Oorschot

Lidia Vargas, onze spaanstalige adviseur in kachels en haarden

Lidia Vargas

Patrick van Mierlo, adviseur en after-sales in sfeerhaarden bij Bouwmans Vuur Totaal

Patrick van Mierlo

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie