CO-vrij Bouwmans Vuur Totaal

Projecten

Voorbeelden van projecten ter inspiratie

Wij bouwen veel, heel veel haarden en in allerlei soorten en maten. Allemaal projecten naar de wens van onze opdrachtgevers. Het gaat om hun interieur waar de haard of kachel geplaatst wordt. Aan de hand van gesprekken tussen onze klant en onze adviseurs wordt een idee gevormd. Voorbeelden zijn daarbij onmisbaar om tot een ontwerp te komen waar de klant achter staat. Niet alleen de opdrachtgever moet tevreden zijn, maar wij ook. Onze tevredenheid gaat dan voornamelijk om de manier van bouwen en de technische mogelijkheden en onmogelijkheden. Daarbij kijken wij onder andere naar de uitmonding van een rookkanaal en de hoeveelheid warmte die een kachel afgeeft. Door gebruik te maken van een 3D tekenprogramma, maken wij een eerste ontwerp.

Advies

Onze adviseurs luisteren naar de wensen van de mensen die onze showroom bezoeken. Alleen door te luisteren naar de wensen, kom je tot een goed advies. Wij maken daarbij onder andere gebruik van foto’s die wij bij onze klanten thuis maken. Voorbeelden van eerder door ons ontworpen en geplaatste kachels en haarden laten we graag zien. Hieronder een selectie van voorbeelden van eerder door ons gerealiseerde projecten.

Klik op onderstaande foto’s om naar de voorbeelden van de betreffende soort haard te gaan. Gashaarden en houtkachels staan hier door elkaar. Het onderscheid hebben wij gemaakt tussen de volgende kachels en haarden: Fronthaarden, 2-zijdige kachels, driezijdige kachels, vrijstaande en hangende haarden, roomdividers en tunnelhaarden.

front haard kachel voorbeelden
Fronthaarden
hoekhaarden hoekkachels tweezijdig voorbeelden, projecten, ontwerp, haard, kachel
Hoekhaarden
driezijdig haarden kachels voorbeelden, projecten, ontwerp, haard, kachel
3-zijdige haarden
hangend staand kachel haard voorbeelden
Hang en vrijstaande haarden
projecten, ontwerp, haard, kachel
Roomdividers
doorkijk tunnel haarden kachels voorbeelden
Doorkijkhaarden

Hier een voorbeeld van een ontwerp van een situatie.

projecten, ontwerp, haard, kachel, helmond, deurne, eindhoven, specialist, service

Onderhoud door specialisten

Bouwmans Vuur Totaal is als eerste haardenbedrijf in de regio CO-vrij gecertificeerd! Dat houdt in dat wij mogen blijven werken aan gashaarden. Bedrijven die de certificering niet op orde hebben, mogen niet meer werken aan gasverbrandingsinstallaties. Voor alle haarden en kachels die wij bouwen bestaat de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Zo kunnen wij garanderen dat u jaren plezier gaat beleven van uw aankoop. Onze monteurs zijn allemaal intern en door fabrikanten opgeleid en hebben het diploma Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen. Wij hechten veel waarde aan tevredenheid bij onze klanten en dat willen we graag laten blijken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking. Laat u inspireren in onze mooie showroom in Aarle-Rixtel. Wij hebben vele haarden en kachels in onze toonzaal en de meeste kunnen wij u ook brandend laten zien! Uiteraard adviseren wij u om tot een juiste keuze te komen. Zowel voor de afmeting van een haard, maar ook voor de manier van bouwen.

De Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche verkoop-installatie is verantwoordelijk voor het opleiden tot installateur van haarden, kachels en rookkanalen!

Regionaal

Wij werken in een ruime regio om Aarle-Rixtel. In de Peel en de Kempen plaatsen wij dagelijks haarden, maar voeren wij tevens onderhoud uit. Daarnaast lossen wij storingen aan gashaarden op. Dit alles doen wij in Helmond, Nuenen, Asten, Mierlo, Geldrop en Eindhoven. Maar ook Valkenswaard, Dommelen, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Schijndel, Sint Oedenrode, Mariahout, Veghel, Erp, Boerdonk, Heeze enz.

 

 

Uiteraard werken volgens de normen die gelden voor de CO-vrij certificering van de Kiwa, welke vanuit de overheid verplicht is om koolmonoxidevergiftiging tegen te gaan. 

 

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie