Storingen

Storingen aan een haard of kachel komen altijd op een ongewenst moment

Een werkende gashaard of gaskachel is sfeer verhogend in de koude maanden van het jaar.
Als er storingen optreden, is dat natuurlijk vervelend. Dat gebeurt dan meestal op momenten waar u het gezellig wilt maken en als wij gesloten zijn.
Uiteraard wilt u een storing zo snel mogelijk opgelost hebben. Daarvoor hebben wij hieronder een formulier gemaakt, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Let op: indien we geen jaarlijks onderhoud uitvoeren, is het oplossen van een storing altijd gekoppeld aan het uitvoeren van een onderhoudsbeurt. U kunt daarvoor een andere pagina gebruiken: Aanvraag onderhoud

Kosten voor het oplossen van storingen:

Voorrijkosten en CO meting: 50,00 (in een straal van 25 km om ons bedrijf)
Uurtarief 60,00 per uur, incl. BTW
Er worden minimaal 30 minuten in rekening gebracht.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eventueel te vervangen onderdelen bij een storing.

LET OP! Wanneer de batterijen van de ontvanger leeg zijn, kunt u die ook zelf vervangen. Zie daarvoor de volgende pagina:

Batterijen vervangen in mijn kachel

Wij werken uitsluitend aan haarden van de merken die we verkopen!

De monteurs van Bouwmans Vuur Totaal kunnen alle problemen aan de door ons gevoerde merken snel en accuraat oplossen. Vul het formulier zo goed mogelijk in, zodat we een inschatting kunnen maken van de tijd die nodig is om een storing op te lossen. Na ontvangst van het formulier per e-mail, zullen wij zo snel mogelijk per e-mail of telefoon reageren.

Service aanvraag

  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Probeer een zo nauwkeurige omschrijving te geven van het probleem. Dit geeft ons een goed idee van wat er mis kan zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nadat u alle velden juist heeft ingevoerd, komt u op een nieuwe pagina terecht. Is dat niet het geval? Kijk dan na welk verplicht veld niet is ingevoerd.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw haard of kachel voorkomt storingen aan het systeem. Onze monteurs zorgen er bij een onderhoudsbeurt voor dat het systeem van binnen en buiten gereinigd wordt. Tevens wordt bekeken of de beveiligingen optimaal werken. Indien nodig worden tijdens het onderhoud preventief onderdelen vervangen, om storingen op een later moment te voorkomen. Uiteraard worden onderdelen in overleg met de klant vervangen. Onnodige kosten hoeven niet gemaakt te worden.

Voor de merken die wij verkopen hebben wij nagenoeg alle onderdelen op voorraad. Wij willen onze klanten niet in de kou laten zitten en treden snel op als er een storing optreedt. Bij Bouwmans Vuur Totaal houdt het voor klanten niet op na de bouw van een haard of kachel. Niet voor niets zijn wij voor de regio ZO-Brabant door Dru aangesteld als Inspiration Shop!

dru inspiration shop bouwmans vuur totaal helmond deurne eindhoven weert nederweert someren asten

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie