Auto met nieuwe logo

De eerste auto met het nieuwe logo

Bij een frisse en nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook het aanpassen van het wagenpark. Vandaag kregen we onze Volkswagen Caddy terug van Deco Licht & Reclame, die ze voorzien hebben van de nieuwe stijl.

Een mooi ontwerp is door hun gemaakt wat uiteindelijk een compleet nieuwe uitstraling geeft aan ons bedrijf. Met deze nieuwe “look” kunnen we de komende jaren weer vooruit.

Bezorgen Dru, Faber, Bellfires haard of kachel, auto service

onderhoud aan je haard of kachel doen we graag netjes, dus onze auto in een nieuw jasje

Tijdens onderhoud en service aan een haard of kachel komen we graag netjes voor de dag. Het onderhoud aan een gashaard of houtkachel wordt er natuurlijk niet beter van, maar het komt wel netjes over naar onze klanten. Daarnaast is onze nieuwe belettering een blikvanger, zodat we ook onderweg goed opvallen. Grote kans dat je onze servicemensen in de auto onderweg naar onderhoud aan een gaskachel of houthaard onderweg tegenkomt als ze op weg zijn naar klanten in Helmond, Deurne, Asten, Mierlo, Someren, Geldrop, Eindhoven, Erp, Veghel, Uden of elders in de regio. Staat de auto ergens geparkeerd en u heeft een vraag over een gaskachel of haard? Schroom dan niet en spreek onze mensen gewoon aan.

Uiteraard kunt u uw vraag ook stellen door te bellen met 0492-381913 of ons een e-mail te sturen via de contactpagina. Wij zijn ook actief op Facebook en via die weg kunt u ook vragen stellen. U krijgt in ieder geval altijd snel en duidelijk antwoord.

Op Facebook plaatsen wij ook regelmatig nieuwtjes over ons bedrijf of over de producten die we verkopen. Volgens ons is de pagina de moeite van het volgen wel waard. Maar uiteraard kunt u het nieuws ook volgen via de nieuwspagina op onze site

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie