Bouwmans Vuur Totaal Logo

Bedrijven

Bedrijven waar wij prettig en regelmatig mee samenwerken staan hieronder vermeld.

Wij van Bouwmans Vuur Totaal houden van kwaliteit en service. Bedrijven waar wij mensen naar doorverwijzen streven hetzelfde na: tevreden klanten voor jaren!

Bij de aankoop van een gashaard of houtkachel komt veel kijken. Veel mensen kiezen voor de aankoop van een gaskachel of houthaard voor een complete verbouwing of zelfs nieuwbouw van een woning en moet daardoor in zee met meerdere bedrijven. Dat is ook wel begrijpelijk, want het laten plaatsen van een sfeerverwarmer in huis is niet zo 1-2-3 gedaan. Vaak krijgen wij de vraag van klanten of we een adres hebben waar men voor andere dingen terecht kan, met dezelfde kwaliteit en service als bij ons gebruikelijk is. Graag verwijzen wij u door naar de volgende bedrijven:

In_Balance

Balance Interieurdesign & Advies

 

Rob Sleegers Interieur en Meubelmakerij

Rob Sleegers Interieur en Meubelmakerij

 

marc kruijsen interieur

Marc Kruijsen Interieur

 

Bouwmans Vuur Totaal is de totaalleverancier voor kachels in Aarle-Rixtel. Vanuit Aarle-Rixtel verkopen en plaatsen wij gashaarden, houtkachels en stijlschouwen in een grote regio. Noord-Brabant en Limburg zijn voor ons bekend terrein. Onze mensen plaatsen gaskachels, houthaarden en schouwen in Helmond, Deurne, Someren, Asten, Lierop, Liessel, Geldrop, Mierlo en vele andere plaatsen. Heeft u interesse in een haard of kachel? Kom dan gewoon eens langs in onze showroom. Onze showroom is altijd geopend op vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. ALLE andere dagen en tijden bent u ook welkom, maar dan zou u eerst even een afspraak moeten maken. Inmiddels hebben wij 20 jaar ervaring in de verkoop en plaatsing van haarden in alle soorten en maten en onze medewerkers zijn van alle mogelijkheden en wettelijke eisen op de hoogte en kunnen u perfect adviseren wat in uw geval de beste oplossing zou zijn als u de aanschaf overweegt van een sfeerverwarming. We bieden van alle grote betrouwbare merken het complete assortiment aan en velen daarvan zijn brandend in onze showroom in Aarle-Rixtel te bekijken.

Bent u op zoek naar goed hout om uw houtkachel mee te stoken?

Haardhoutcompany

Haardhout online bestellen

 

Bouwmans Vuur Totaal BV is ook te vinden op www.openhaard-info.nl.

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie