Bellfires haarden in Mierlo

Mierlo is ook vaak ons werkterrein.

Niet alleen voor plaatsingen van haarden en kachels zijn we regelmatig in Mierlo, maar ook voor het onderhoud en service aan haarden en kachels.

Bellfires is al jaren een gerenommeerd merk in haarden en kachels. Goede samenwerking tussen Bellfires en ons zorgt er voor dat we niet alleen de verkoop en plaatsing met plezier doen. De lijnen bij Bellfires zijn kort en dat zorgt er voor dat we bij eventuele storingen altijd snel en accuraat kunnen werken.

We hebben in Mierlo weer wat nieuwe foto’s gemaakt van haarden die we geplaatst hebben. Deze keer was het de beurt aan 2 haarden van Bellfires.

 

Bellfires View Bell Vertical

Onderstaande View Bell Vertical 3 is aangesloten op het bestaande rookkanaal. De haard heeft met de dubbele brander een vermogen van 2-6 kW en een rendement van 85%. Het ontwerp is gemaakt door de architect (Ontwerp: VANDENBOOMEN-ARCHITECTèn… Hugo van den Boomen, architect-interieurarchitect) die ook de rest van de verbouwing heeft ontworpen, compleet met een lichtplan. Aan de hand daarvan hebben wij de haard geplaatst en aangesloten op het rookkanaal. Uiteraard alles volgens de strenge kwaliteitseiseneisen die wij hanteren. Tevens wordt jaarlijks onderhoud door ons uitgevoerd, zodat we de juiste werking kunnen blijven garanderen.

Mierlo Bellfires View Bell Vertical haard kachel nuenen helmond eindhoven veghel erp boerdonk asten someren dealer

Bellfires Derby Large

Deze Derby Large van Bellfires is uitegrust met het nieuwe Premium Fire. Dit nieuwe vuur zorgt voor een optimale sfeerbeleving. Dat komt onder andere door de houtstammen die over de branders liggen, waardoor het lijkt of het vuur uit het hout komt. Daarnaast is de haard uitgerust met verlichting onder het vuur, wat een gloeibed geeft en voor extra sfeer zorgt. Als laatste willen we speciaal vermelden dat de haard is uitgerust met een Eco wave mogelijkheid, waarbij het vuur steeds in hoogte verschilt. Naast een fikse besparing in gasverbruik, scheelt het ook in warmte-afgifte.

Mierlo Bellfires Derby Large 3 haard kachel nuenen helmond eindhoven veghel erp boerdonk asten someren dealer

 

Beide haarden hebben wij uiteraard ook in onze showroom in Aarle-Rixtel staan en die zijn brandend te bezichtigen. Onze showroom voor haarden, kachels en stijlschouwen is erg goed bereikbaar vanuit Helmond, Deurne, Veghel, Eindhoven en Weert. Uiteraard ook alle plaatsen die daartussen liggen. De showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Komt dat voor u niet uit? Neem dan even contact met ons op om op een ander moment af te spreken. Contactpagina

 

Hieronder een link naar de pagina van Bellfires:

Bellfires View Bell Vertical 3

Bellfires Derby Large 3

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie