Bouwmans Vuur Totaal in een nieuw jasje

Bouwmans Style products werd opgericht in 1995 en we bestaan dit jaar 20 jaar!

Inmiddels zijn er wat verfrissingen gaande en om te beginnen kwam er een nieuwe naam. Vanaf nu gaan we als Bouwmans Vuur Totaal door het leven. Er is een nieuw en fris logo gemaakt en tevens is deze nieuwe website gemaakt. Op deze site willen wij u kennis laten maken met ons aanbod gaskachels, houthaarden en stijlschouwen. Daarnaast zullen we op de site aanbiedingen plaatsen en stellen we onze medewerkers ook voor. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Vanaf een eerste kennismaking met ons bedrijf tot aan het moment dat we de laatste hand hebben gelegd aan de bouw van uw kachel. De lijnen bij Bouwmans zijn kort en alle werkzaamheden worden door onze eigen vakmensen uitgevoerd. Of het gaat om het ontwerpen van een 3D tekening van uw situatie, of het afwerken van de haard, u heeft met mensen van Bouwmans te doen! We hebben al jaren uitsluitend topmerken in ons assortiment en we zijn net zo trots op de sfeerverwarmers die we verkopen, als op onze vernieuwde uitstraling!

Bouwmans Vuur Totaal Logo

Om te vieren dat we 20 jaar bestaan, zullen er de komende tijd verschillende acties komen. Deze zullen wij ook delen op onze Facebook pagina, die we sinds kort aangemaakt hebben. De eerste actie staat inmiddels op Facebook en door te delen is een Wanders houtgestookte buitenkachel te winnen. Op zaterdag 12 september zullen we de winnaar van deze actie bekend maken.

En dit is pas het begin!

De komende tijd zullen we vaker met mooie acties komen via Facebook en onze website. Like onze pagina en zie ons nieuws als eerste! Er komen meer winacties en tevens komen er speciale acties bij de aankoop van een gashaard. Wat de acties zijn, mogen we nog niet verklappen, maar spectaculair zijn ze zeker.

De te winnen Wanders Houtkachel voor buitengebruik heeft de volgende specificaties:

Adviesprijs: € 295,00

  • Designhaard
  • Prachtig vlambeeld
  • Ongelakt
  • 3 mm dik staal
  • Afmetingen hxbxd : 120x38x38
  • Gewicht: 25 kg

 

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie