Wanders, Houthaard, buitenkachel, Bouwmans Vuur Totaal

Buitenkachel van Wanders verloot

We hebben een buitenkachel van Wanders voor houtstook verloot via onze Facebook pagina

In verband met ons jubileum en de komst van onze nieuwe website hebben we in september een deel en win actie gehouden via Facebook. De Flinstone buitenhaard van Wanders is op ieder terras een mooie warmtebron.

We beschikken sinds kort over een Facebookpagina en we willen ons bedrijf en de nieuwe naam meer bekendheid geven. Ondanks dat we al 20 jaar bestaan en we veel gaskachels en houthaarden verkopen en plaatsen, waarvan we ook het eventuele onderhoud plegen, willen we graag ons bedrijf aan nog meer mensen laten zien. Daarbij wordt sinds kort internet en social media ingezet en hebben we de like en deel actie gehouden.

Wanders Flinstone winactie Facebook

Uiteindelijk is de winnaar van de buitenkachel van Wanders bekend en de afspraak voor bezorging is gemaakt. Uiteraard zullen wij een foto maken tijdens de bezorging van de houtkachel bij LoekenMarlène van Daal in Aarle-Rixtel (Laarbeek). In ieder geval willen wij de deelnemers bedanken voor het delen. Er komen dit jaar in verband met ons 20-jarig bestaan meerdere acties. Hou daarvoor onze website en Facebook in de gaten, zodat je ook weet als er weer iets leuks te melden is. Social media gebruiken we voornamelijk voor het melden van nieuws, maar we zullen ook tips plaatsen met betrekking tot het stoken van je haard of kachel op hout, maar ook over zelf uit te voeren onderhoud aan je gaskachel. Gashaarden zijn sfeerverwarmers en hebben onderhoud nodig. In de meeste gevallen zullen wij daarvoor ingeschakeld worden, maar er zijn ook wel wat dingen zelf te doen. Like onze pagina op Facebook om deze GRATIS tips te ontvangen! Een van de tips die we gaan geven is hoe een houtkachel of buitenkachel het beste gestookt kan worden. Een vuurtje stoken is niet zo moeilijk, maar het verantwoord stoken van een houtkachel of buitenhaard vergt wat kennis.

Wil je meer weten over ons bedrijf of eens een kijkje in onze showroom komen nemen? Op onze contactpagina staan de openingstijden of is de mogelijkheid om een afspraak te maken buiten de normale openingstijden.

Een buitenkachel is het in veel soorten en afmetingen. Er is echter ook heel veel verschil in de kwaliteit van verbranding in een buitenkachel. Wil je verantwoord met het milieu omgaan en toch gebruik maken van een buitenhaard, kom dan eens een kijkje nemen bij Bouwmans Vuur Totaal! Wij weten hoe je een vuurtje stookt.

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie