Clear view glas GRATIS in de Dru Metro serie

Clear View Glas tijdelijk gratis in de Dru Metro serie!

Na het succes van de actie met het ontspiegelde glas (Clear View) in de Maestro serie, komt Dru met de volgende actie. Tijdelijk (t/m 31 maart 2019) kunt u nu profiteren van gratis Clear View glas in alle Dru Metro gashaarden. Het voordeel kan zelfs oplopen tot € 460,00! Overigens zijn deze haarden beschikbaar met een brander voor aardgas, maar ook voor (bio)propaan. Sterker nog: als u nu een haard aanschaft met een brander voor aardgas, dan is deze op een later tijdstip altijd om te bouwen naar een brander voor (bio)propaan.

dru Metro tunnelhaard deurne dru metro gashaard dealer heeze

EcoWave

De Dru Metro serie mag met recht een succeslijn genoemd worden. Deze mooie haarden beschikken over een mooi vuur dat over de hele breedte door loopt. Middels de EcoWave is het gasverbruik te reduceren met 45% zonder heel veel in te leveren qua sfeerbeleving. Met de EcoWave wisselt de hoogte van het vuur, net als bij een echt houtvuur. Niet alleen het gasverbruik neemt af, maar daarmee uiteraard ook de warmteafgifte.

Dru Metro 150 deurne dru metro tunnelhaard gas nuenen

Clear View Glas

Het ontspiegelde glas in de Metro serie geeft een extra sfeerbeleving. Met een reductie van 95% reflectie ten opzichte van normaal glas lijkt het of er geen glas in de haard aanwezig is. De meeste kachels uit de metro serie zijn uitgerust met een Easy Release Door, om makkelijk de deur met glas te openen. Zo houdt men het glas op een relatief eenvoudige manier schoon.

Houtstammen of kiezels

De Metro serie is leverbaar met een houtset, maar ook met witte kiezels. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen tussen de standaard vlakke zwarte achterwand, maar ook voor een zwart spiegelende glazen achterwand.

Werk voor specialisten

Het plaatsen van een haard is werk voor specialisten! Niet alleen het advies voor de aankoop van een gashaard is specialistisch. Maar ook de installatie en aankleding van een gashaard is werk voor specialisten. Een haard kost veel geld en dat beseffen wij als geen ander. Wij zorgen dan ook voor een vlekkeloze aankleding en installatie! Tevens is de nazorg voor de haarden bij onze klanten onovertroffen te noemen! Niets voor niets zijn wij door Dru gevraagd om te fungeren als Dru Inspiration shop voor de regio ZO-Brabant. 

Showroom

We hebben in onze grote showroom te Aarle-Rixtel een groot assortiment van de Dru Metro haarden brandend opgesteld staan. Wilt u eens langskomen om u te laten informeren over de mogelijkheden? Onze showroom is op vrijdag en zaterdag standaard geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op andere dagen bent u uiteraard ook welkom, maar dan werken wij op afspraak.

Terug naar de nieuwspagina

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie