Dru maestro dealer voor nuenen eindhoven helmond deurne en valkenswaard

DRU in Nuenen

Met deze DRU Maestro 80-3 kachel hebben wij in Nuenen weer een mooie haard gezet. Compleet met rookkanaal en ombouw, zodat het geheel veilig en netjes gebouwd is. Uiteraard moet dat vanzelfsprekend zijn. Met deze DRU in Nuenen hebben wij weer een mooi project afgerond.

DRU Maestro driezijdige haard in Nuenen. vlakbij Eindhoven. Als gespecialiseerd dealer van DRU zijn wij in een groot gebied werkzaam aan haarden en kachels, kortom sfeerhaarden.

Compleet

Deze Dru Maestro gashaard is uiteraard voorzien van een draadloze afstandsbediening. Sterker nog, we hebben hem uitgerust met een DRU communicatiemodule. Met deze module is de haard heel makkelijk te bedienen via een smartphone of tablet. Niet alleen de ontsteking van deze kachel gaat dan via de app van DRU. Tevens kun je eigen programma’s aanmaken voor het vuurbeeld. Mocht de haard op storing vallen, dan wordt er gevraagd of uw dealer ingelicht moet worden. En eventueel is het zelfs mogelijk om verlichting te schakelen. Kortom, DRU gaat een stap verder in de mogelijkheden van moderne gashaarden.

Gespecialiseerd

DRU heeft in Nederland een klein aantal gespecialiseerde dealers, zogenaamde inspiration shops. Voor de regio Zuid-Oost Brabant, dus de omgeving van Eindhoven, Helmond en Deurne, zijn wij de specialist voor DRU. Wat maakt een haardenzaak nou zo speciaal? We kunnen daar een heel lang verhaal over vertellen, maar trachten het zo kort mogelijk te houden. Op de eerste plaats staan wij achter de producten die we verkopen. Naast het verkopen van haarden en kachels, zoals deze DRU in Nuenen, maken wij een ontwerp in overleg met de opdrachtgever. Vervolgens bouwen wij de haard volgens dit ontwerp en weten we, maar ook de klant, dat alles naar wens is. Vervolgens wordt de kachel of haard aangekleed met de benodigde houtstammen of kiezelstenen. Dit is een secuur werk, want de ligging van het interieur bepaald het uiteindelijke vuurbeeld.

Service

Nadat een haard geplaatst en afgewerkt is, houdt het bij ons niet op. Wij hebben een eigen service dienst. Onze monteurs zijn trots op wat we maken en doen er alles aan om een sfeerhaard in optimale conditie te houden. We bieden de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract. Daarbij komen wij jaarlijks onderhoud uitvoeren aan de haard, zodat deze in topconditie blijft. We verlengen zelfs de garantie, omdat we zeker weten dat de kachel blijft functioneren bij goed onderhoud.

Inspiratie

In Aarle-Rixtel, bij Helmond, hebben wij een grote toonzaal. In deze sfeervolle showroom staan veel haarden en kachels opgesteld. De meeste van deze sfeerhaarden zijn brandend opgesteld. Uiteraard staan er modellen van DRU, maar ook Faber, Bellfires, Wanders, Dik Geurts, Spartherm en nog anderen.

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie