Dru Maestro serie

De Dru Maestro haarden in front-, hoek-, of driezijdige haard.

In onze mooie showroom in Aarle-Rixtel, nabij Helmond, hebben wij een ruim assortiment van de Dru Maestro kachels brandend opgesteld staan. Deze serie kachels is uitgerust met de laatste nieuwe brander van Dru. Deze brander geeft een prachtig vuur, dat uit de houtstammen lijkt te komen. Het vuur is optimaal regelbaar met de afstandsbediening. Niet alleen in hoogte van het vuur, maar het is ook mogelijk om één van de twee branders uit te schakelen.

EcoWave

De innovatieve gashaarden en gaskachels van DRU zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee kun je het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen met behoud van een mooi vlambeeld. Het wordt zo nooit te warm in je interieur en het is dus niet nodig om de haard laag te zetten of te doven. Je kunt blijven genieten van een prachtig en mooi vlambeeld en je bespaart tot 50% op je energieverbruik! Wanneer de haard is uitgerust met een communicatiemodule, is de kachel te bedienen via een gratis app op smartphone of tablet. Dat geeft meteen een aantal extra voordelen:

  • Nog nauwkeurige bediening van de gashaard
  • Nooit de afstandsbediening kwijt
  • Kinderen kunnen de haard niet per ongeluk bedienen
  • Zelf een EcoWave programma aanmaken
  • Eenvoudig schakelen op temperatuur
  • Bij een eventuele storing een melding naar Dru

Inbouwhaard

In principe zijn de haarden uit de Maestro serie bedoeld als inbouwhaard. Echter, Bouwmans Vuur Totaal heeft als specialist de kennis in huis om zo bouwen, dat het lijkt of er een vrijstaande haard geplaatst is. Dit hebben we eerder gedaan, bijvoorbeeld met de Maestro 80 3-zijdige gashaard bij de Golfclub in Helmond.

dru maestro 80

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie