Dru, Maestro, nieuwe vuur, Bouwmans, gashaard, gaskachel, Helmond, Deurne, Someren

Dru Maestro – het nieuwe vuur

Dru heeft onlangs de nieuwe Maestro serie geïntroduceerd.

Vanaf nu is de nieuwe serie leverbaar en uiteraard staat deze nieuwe Maestro gashaard bij ons in de showroom te zien. De Maestro gaskachels beschikken over Eco Wave, waarmee een besparing op gasverbruik in te stellen is. Deze Dru gaskachels beschikken over het nieuwe vuur. 2 Branders zorgen voor een sfeervol vuurbeeld en het vuur komt zelfs uit de houtblokken.

Dru, Maestro, nieuwe vuur, Bouwmans, gashaard, gaskachel, Helmond, Deurne, Someren

De Maestro is leverbaar als 3-zijdige, 2-zijdige of front gaskachel. Vanuit Helmond, Deurne, Eindhoven en omgeving bent u in korte tijd in Aarle-Rixtel, zodat u de gashaard brandend bij ons kunt zien staan.

Wij zijn al 20 jaar specialist op het gebied van gaskachels en houthaarden in de regio’s Helmond, Deurne, Eindhoven, Veghel, Weert en Venray. Denk je ook na over de aankoop van een sfeerverwarmer? Kom dan eens langs in onze showroom in Aarle-Rixtel. We hebben vele haarden en kachels opgesteld staan, waarvan het grootste deel brandend is te zien. Uiteraard beschikken onze verkopers over alle kennis om u van een goed advies te voorzien.

Dru, Maestro, nieuwe vuur, Bouwmans, gashaard, gaskachel, Helmond, Deurne, Someren

Wil je meer weten over ons bedrijf of eens een kijkje in onze showroom komen nemen? Op onze contactpagina staan de openingstijden of is de mogelijkheid om een afspraak te maken buiten de normale openingstijden.

Uiteraard zijn wij ook actief op Facebook. Je kunt onze pagina natuurlijk liken en delen om altijd op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes op het gebied van sfeerverwarming.

 

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie