Welkom bij Bouwmans Vuur Totaal


Bouwmans Vuur Totaal is niet zomaar een dealer van de kwaliteitsproducten van DRU!

Wij zijn één van de weinige DRU Inspiration Shops in Nederland en hebben jarenlang ervaring met de haarden en kachels van de merken DRU, Global, Dik Geurts en Spartherm. Van deze merken hebben wij een groot assortiment opgesteld staan in onze ruime showroom te Aarle-Rixtel.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor sfeerbeleving!

Tijdens een eerste bezoek aan onze showroom gaan we bekijken welke mogelijkheden er zijn. Wij kunnen in onze showroom uitstekend laten zien welke sfeerbeleving een gas- of houthaard geeft. Naast DRU, Global, Dik Geurts en Spartherm hebben wij nog meer merken in ons assortiment.

Ontwerpen en bouwen met respect voor uw interieur!

Onze adviseurs gaan samen met u kijken wat de beste oplossing is voor het plaatsen van een haard of kachel in uw woning. Wat is de beste plek, hoe maken we het noodzakelijke rookkanaal en hoe moet de haard afgewerkt worden. Desgewenst kunnen wij een 3D ontwerp maken, zodat goed te zien is wat het eindresultaat gaat worden. Uiteindelijk zorgen onze eigen bouwers voor een perfecte installatie van de gashaard of houtkachel.

Unieke after-sales

Naast het kunnen tonen van deze gashaarden en houtkachels in onze showroom, zijn wij bekend met de techniek van deze producten. Gespecialiseerde servicemonteurs, die als geen ander weten hoe het onderhoud uitgevoerd dient te worden. Uiteraard kunnen we ook de perfecte service verlenen bij een eventuele storing. Onze monteurs worden door DRU continu op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. Zo kunnen wij in het geval van een storing snel handelen en hoeft niemand lang in de kou te zitten, of de sfeer van een haard of kachel te missen.

Na aankoop van een houtkachel of houthaard wordt door ons een unieke stooktraining gegeven. Wij kennen in onze branche niemand die ons daarin na doet. Stooktrainingen zijn van belang voor het juist gebruiken van een houtgestookte kachel. Iedere kachel heeft zijn eigen manier van stoken en een algemene stookavond in de showroom gaat wat ons betreft niet ver genoeg. Wij kunnen een installatie in de allerbeste kwaliteit bouwen, maar als de gebruiker niet op een juiste manier stookt, haalt het systeem geen optimaal rendement en in het ergste geval is er overlast voor de omgeving.

Gerealiseerde projecten

De hieronder geplaatste foto’s zijn gemaakt bij klanten waar we haarden hebben gezet van DRU, Spartherm, Global en Dik Geurts.

Alle fabrikanten hebben natuurlijk hun eigen foto’s. Wij zijn van mening dat we beter de eindresultaten kunnen laten zien van de projecten die we realiseren. Uiteindelijk geeft dat een beste indruk van ons bedrijf en we zijn trots op hetgeen we eerder gemaakt hebben.

Klik op de logo’s om naar de pagina van DRU te gaan, of om brochures van de gewenste merken op te vragen.

Uiteraard bent u van harte welkom in onze Inspiration Shop. Onze toonzaal is standaard geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u liever op een andere dag langskomen? Geen enkel probleem, maar maak dan even een afspraak via ons contactformulier.

© 2022 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie