Limited Edition van de Dru Trio

De Dru Trio Limited Edition in een hele speciale uitvoering, exclusief voor Dru Inspiration Shops!

Al jaren heeft Dru de Trio in het assortiment. Nu is er ook een Limited Edition. Een mooie strak vormgegeven vrijstaande gashaard. Deze haard geeft aan drie zijden zicht op een mooi vlammenspel. Door de opbouw van de mooie  houtstammen boven de brander is een mooi 3D vuurbeeld zichtbaar. Het is een perfecte haard voor plaatsing in de woonkamer, keuken of serre. Met een netto vermogen van 4.5 kW en een rendement van 85,4% geeft deze Trio kachel een prettige warmte bij een flink vuur. Optimale sfeerbeleving is dus mogelijk met deze gashaard.

Special model voor Bouwmans Vuur Totaal

Als Inspiration Shop van Dru hebben wij als één van de weinigen de Dru Trio LE beschikbaar. Binnenkort zelfs uit voorraad leverbaar! Uiteraard wordt deze Trio LE geleverd inclusief draadloze afstandsbediening, voor ontsteking en regeling van de vuurhoogte!

Dru Trio LE Limited Edition Zwart Bouwmans Vuur Totaal

Wat is er nou zo speciaal aan de Dru Trio Limited Edition?

Er zijn een aantal verschillen met de normale Dru Trio:

  • Wat meteen opvalt is de kleur. In plaats van de standaard grijze kleur is deze Trio LE zwart
  • De standaard matte achterwand van de kachel is vervangen door een spiegelende zwarte keramische glasplaat. Dit zorgt voor een nog groter 3D effect en meer sfeerbeleving
  • Rookkanalen die op de kachel geplaatst worden, hebben uiteraard dezelfde zwarte lak als de kachel zelf
  • Bouwmans Vuur Totaal heeft voor deze Trio LE een speciale prijs van slechts € 2695,00*

Nog meer exclusiviteit?

Bij Bouwmans Vuur Totaal is deze Trio aan te schaffen met nog meer exclusiviteit! Naast een perfecte levering en plaatsing van deze gashaard, kunnen wij deze ook uitrusten met een module zodat de haard te bedienen is via een app op smartphone of tablet.

Bouwmans Vuur Totaal is speciale dealer van Dru voor een ruime regio rondom Helmond. Een Inspiration Shop geeft mensen die een Dru haard of kachel willen aanschaffen meer zekerheid. Naast een mooie showroom met brandende opstellingen van vele haarden, is de veiligheid van bouwen gegarandeerd door installatie door eigen mensen. Tevens is de nazorg en service optimaal geregeld. Een eigen, snelle servicedienst die mensen niet in de kou laat zitten!

Klik op de afbeelding om het energielabel van deze Dru te vergroten:

Energielabel Dru Trio

Wilt u meer weten over deze gashaard? Onze showroom in Aarle-Rixtel is op vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Wilt u op een ander moment een kijkje komen nemen? Neem dan even contact met ons op. Heel eenvoudig via de contactpagina, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen: 0492-381913

*De genoemde prijs is voor een aardgastoestel en exclusief rookkanaal en plaatsing of bezorging.

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie