dru haard kachel gas tunnel doorkijk deurne dealer helmond aarle-ixtel

Tunnelhaard van Dru in Deurne door Bouwmans Vuur Totaal

In Deurne hebben we tijdens een verbouwing een tunnelhaard van Dru geplaatst

Dru heeft met de Metro 150 XT tunnelhaard een grote doorkijkhaard in het assortiment. Met een maximaal vermogen van 10.3kW en een rendement 87.9%. Daarmee heeft deze haard energielabel A en is zeer geschikt als warmtebron en sfeerhaard. Zeker wanneer de haard gebruikt wordt met de EcoWave, die standaard op de afstandbediening geprogrammeerd is.

dru tunnel tunnelhaard deurne metro 150 xt ecowave dealer specialist woonkamer dru tunnel tunnelhaard deurne metro 150 xt ecowave dealer specialist woonkamer vooraanzicht dru tunnel tunnelhaard deurne metro 150 xt ecowave dealer specialist keuken eetkamer

Verbouwing woning

Er was tijdens het eerste gesprek met de opdrachtgever direct duidelijk wat de wensen waren. Tijdens de verbouwing van de woning hebben wij gezorgd dat het rookkanaal op de juiste plaats uit het plafond kwam. Zo konden we in de laatste fase van de opbouw van de woning de haard plaatsen, zonder tegen problemen aan te lopen. Een goede voorbereiding en samenwerking met de aannemer is dan prettig.

Afwerking

Nadat de verbouwing afgerond was, zijn we de haard gaan aansluiten op het gas en hebben we de tunnelhaard voorzien van de aankleding. De juiste aankleding, volgens voorschrift van Dru, zorgt voor het mooiste vuurbeeld. Onze monteurs weten als geen ander hoe een haard zo mooi mogelijk aangekleed wordt. Met ook voor detail zorgen wij iedere keer weer voor een optimaal plezier. Zelfs als de haard niet brandt, is het een juweel in de woning!

Inspiratie

Bij Bouwmans Vuur Totaal willen we graag laten zien hoe wij onze haarden bouwen. Het maakt daarbij niet uit van welk merk een haard is, mits ze maar voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als wij aan ons werk stellen. Op deze site is ook een pagina voor het opdoen van inspiratie: Voorbeelden van haarden en kachels

Meer info over deze tunnelhaard op de site van Dru

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie