Bouwmans Vuur Totaal, Gashaard, gaskachel, sfeerhaard, Deurne, Helmond

Eerder geplaatste haarden en kachels

Eerder geplaatste kachels en haarden in beeld!

Bij de aankoop van een gashaard of houtkachel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. Een sfeerverwarming koopt men voor lange tijd en een goed bedacht plan over de plaatsing is heel verstandig. Wij hebben in Aarle-Rixtel een prachtige showroom, waar veel gaskachels en houthaarden staan opgesteld. Het is echter onmogelijk om alle mogelijkheden voor de plaatsing van een sfeerverwarmer te laten zien. Om de keuze voor gashaarden of houtkachels wat makkelijker te maken, gaan wij veel situaties die we eerder gebouwd hebben laten fotograferen. Want iedere kachel of haard kan op vele manieren geplaatst worden: modern, klassiek of zelfs met een natuurstenen schouw.

Dru Metro 130 Tunnel

Austroflamm Stila

Dik Geurts Instyle 600

Bellfires Corner Bell Derby 3 met Premium Fire

Dru Metro 100 XTL helmond

Dru Metro 100 XTL

Klik hier om naar nog meer voorbeelden te gaan van haarden en kachels die wij eerder geplaatst hebben

Bouwmans Vuur Totaal is de totaalleverancier voor kachels in Aarle-Rixtel.

Vanuit Aarle-Rixtel verkopen en plaatsen wij gashaarden, houtkachels en stijlschouwen in een grote regio. Noord-Brabant en Limburg zijn voor ons bekend terrein. Onze mensen plaatsten eerder gaskachels, houthaarden en schouwen in Helmond, Deurne, Someren, Asten, Lierop, Liessel, Geldrop, Mierlo en vele andere plaatsen.

Heeft u ook interesse in een haard of kachel?

Kom dan gewoon eens langs in onze showroom. Onze showroom is altijd geopend op vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. ALLE andere dagen en tijden bent u ook welkom, maar dan zou u eerst even een afspraak moeten maken.

Ervaring!

Inmiddels hebben wij 20 jaar ervaring in de verkoop en plaatsing van haarden in alle soorten en maten en onze medewerkers zijn van alle mogelijkheden en wettelijke eisen op de hoogte en kunnen u perfect adviseren wat in uw geval de beste oplossing zou zijn als u de aanschaf overweegt van een sfeerverwarming. We bieden van alle grote betrouwbare merken het complete assortiment aan en velen daarvan zijn brandend in onze showroom in Aarle-Rixtel te bekijken.

Wij zijn aangesloten bij de stichting Nederlandse Haarden-en Kachelbranche (NHK).

Uiteraard om ervoor te zorgen dat onze mensen altijd op de hoogte zijn van de mogelijkheden en onmogelijkheden voor de aanschaf of plaatsing van een haard of kachel. Tevens geeft dat onze klanten de zekerheid dat de verkoop en plaatsing optimaal geregeld is. Niets wordt aan het toeval overgelaten. U wilt toch ook jaren genieten van een gashaard of houtkachel die we eerder bij u geplaatst hebben? Neem dan gewoon contact met ons op en neem geen risico! Contactpagina

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie