Dealer Eindhoven haarden

Als dealer van alle grote merken plaatsen wij in een ruime regio haarden en kachels, zo ook in Eindhoven.

dealer eindhoven dru

Bouwmans Vuur Totaal is onder anderen gespecialiseerd dealer van Bellfires, DRU, Faber, Barbas, Spartherm, Dik Geurts, Global en Wanders.

dealer eindhoven haarden kachels bellfires

Ontwerp

Van de haarden en kachels van eerder genoemde merken maken wij de mooiste ontwerpen. Uiteraard met respect voor uw interieur. Als we klanten ontvangen in onze ruime showroom gaan we eerst bekijken wat voor soort sfeerhaard gewenst is. Onze adviseurs weten als geen ander wat mogelijkheden en onmogelijkheden zijn.

Gastoestel of houttoestel?

Kiest u voor het gemak van een gastoestel? Of gaat u toch voor het echte vuur van een houtkachel? In beide gevallen gaan wij u een eerlijk advies geven. Voor nieuwbouwwoningen is dat advies, vanwege de hoge isolatie, soms anders dan bij een verbouwing. Ook is het belangrijk om te kijken naar de loop van het rookkanaal. De uitmonding van dit rookkanaal is in veel situaties anders en dat moet goed bekeken worden.

ontwerp sfeerhaarden eindhoven de kempen

Dealer Eindhoven

Vanuit Eindhoven bent u in 20 minuten bij onze showroom in Aarle-Rixtel bij Helmond. Heel veel haarden en kachels zijn tentoon gesteld en uiteraard ook brandend te bewonderen. Gaat u nieuw bouwen en krijgt u geen aardgas aansluiting? Geen enkel probleem, ook op propaan kunnen gashaarden prima functioneren!

clear view, DRU, maestro, 75, XT, stijlschouw, open, haard, openhaard, deurne, Eindhoven, sfeer, warmte, propaan, butaan, sfeerhaarden

Trots!

Net zoals onze klanten, zijn wij ook trots op onze projecten. En laten we dat graag zien. Veel sfeerhaarden en kachels in de Peel, de Kempen en de Meierij worden door ons op de foto gezet. Neem maar eens een kijkje op onze speciale pagina met heel veel voorbeelden! U kunt natuurlijk ook langs komen in onze mooie toonzaal, vol met haarden en kachels. De koffie en thee staan altijd voor u klaar!

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie