Faber e-MatriX

Wist u dat er haarden en kachels bestaan die “branden” op water? Het lijkt wat vreemd, maar het bestaat echt! Faber e-MatriX haarden zijn in veel opzichten gelijk aan de MatriX gashaarden. Er is een belangrijk verschil. De gasbrander is vervangen door een water vernevelaar met verlichting. De waterdamp die boven de verlichting opstijgt, geeft een rookeffect. De houtstammetjes in de haard worden van onderen verlicht, wat een gloei-effect geeft. De e-MatriX is daarmee de mooiste haard die het meest realistische vuurbeeld geeft.

Omdat we in de showroom ruimte gaan maken voor het nieuwste model, die voorzien is van een 2kW verwarmingselement, gaat de huidige e-MatriX in de uitverkoop. 

De E-MatriX 800-650 III haard heeft nog geen jaar in onze showroom gestaan en heeft weinig “branduren”. De eerste versie van deze haard heeft helaas geen mogelijkheid om uitgerust te worden met een verwarmingselement en dat is de reden dat we het nieuwe model hebben geplaatst. Daarom wordt deze Faber met garantie verkocht. De nieuwprijs van deze haard was € 4.170,00

Het showroommodel mag opgehaald worden voor slechts € 2.700,00

Desgewenst kunnen wij deze tegen een meerprijs bezorgen en /of voor u inbouwen.

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie