Dru Basso functioneel kachel

Functionele gaskachels

Naast sfeerhaarden en kachels, zijn wij ook leverancier van functionele kachels.

In ons assortiment hebben wij ook de gevelkachels en schoorsteenkachels van Dru. Dit type gaskachels heeft als doel om uw ruimte optimaal te verwarmen. Functionaliteit is daarbij het belangrijkste aspect, hoewel er ook over het design is nagedacht.

Dru, Lincar, functioneel, kachel, vrijstaand, gevelkachel, gesloten, verbranding, chalet, werkplaats Dru, Loevesijn, functioneel, kachel, vrijstaand, gevelkachel, open, verbranding, chalet, werkplaats Dru, opera, functioneel, kachel, vrijstaand, gevelkachel, open, verbranding, chalet, werkplaats Dru, Art, functioneel, gevelkachel, chalet, werkplaats

Dru, Basso, functioneel, kachel, vrijstaand, gevelkachel, open, verbranding, schaftkeet, chalet, werkplaats Dru, Berlien, functioneel, kachel, vrijstaand, gevelkachel, open, verbranding, chalet, werkplaats Dru, Style,4, functioneel, kachel, vrijstaand, gevelkachel, gesloten, verbranding, schaftkeet, chalet, werkplaats Dru, Style, 3, functioneel, kachel, vrijstaand, gevelkachel, gesloten, verbranding, woonunit, schaftkeet, werkplaats, chalet

Functionele kachels worden veel gebruikt in een studentenhuis, bouwkeet, chalet, stacaravan, tijdelijke woonunit bij nieuwbouw, schaftkeet, werkplaats, kantoor en dergelijke. Door de vele mogelijkheden en hoge rendementen zijn deze kachels daarvoor uitermate geschikt. Het assortiment van de Nederlandse fabrikant Dru biedt voor ieder wat wils. De complete aansluiting en het onderhoud kan door ons verzorgd worden, zodat veiligheid gegarandeerd is.

De vermogens van de functionele gashaarden gaan van 2 tot ruim 15 kW en afhankelijk van de ruimte zullen wij de beste optie aan u adviseren.

Uiteraard kijken wij ook naar de situatie waar de kachel moet staan of hangen en denken daarbij mee over de aansluiting voor de afvoer van de rookgassen. Er zijn types met gesloten verbranding, waarbij een geveldoorvoer achter de kachel mogelijk is. Maar er bestaan ook mogelijkheden om de kachel aan te sluiten op een, eventueel bestaand, rookkanaal door de schoorsteen. In het laatste geval hebben we het over een kachel met open verbranding, waarbij de zuurstof voor de verbranding onttrokken wordt aan de ruimte waarin de kachel geplaatst is.

Waar u ook voor kiest, bij Bouwmans Vuur Totaal zijn wij van alle mogelijkheden en wetgeving op de hoogte!

Heeft u vragen? Kom dan gewoon eens langs in onze showroom. Onze showroom is altijd geopend op vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. ALLE andere dagen en tijden bent u ook welkom, maar dan zou u eerst even een afspraak moeten maken. Inmiddels hebben wij ruim 20 jaar ervaring in de verkoop en plaatsing van haarden in alle soorten en maten. We bieden van alle grote betrouwbare merken het complete assortiment aan en velen daarvan zijn brandend in onze showroom in Aarle-Rixtel te bekijken.

Wij zijn aangesloten bij het Sfeerverwarmingsgilde.

Uiteraard om ervoor te zorgen dat onze mensen altijd op de hoogte zijn van de eisen voor de aanschaf of plaatsing van een haard of kachel. Tevens geeft dat onze klanten de zekerheid dat de verkoop en plaatsing optimaal geregeld is. U wilt toch ook jaren genieten van een gashaard of houtkachel die we eerder bij u geplaatst hebben? Neem dan gewoon contact met ons op en neem geen risico! Contactpagina

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie