Stockton medium gaskachel

Gazco Stockton klein en medium

Gazco Stockton klein en medium

Gazco heeft met dit type kachel een prachtig model op de markt gezet. Door het nostalgische uiterlijk haal je een sfeervolle kachel in huis.
Dit model van Gazco is beschikbaar als gaskachel op aardgas en propaan, houtkachel en zelfs als elektrische kachel.
Het gietijzeren model geeft een mooie, stoere uitstraling en door de grote ruit een goed zicht op het vuur.
Wij hebben 2 toestellen, de Stockton klein en de Stockton medium geplaatst in een verbouwde woonboerderij in Gemert.

gezellig vuur in de woonkeuken, wat is het gezellig koken, eten en drinken met een mooi vuurtje. Net boven helmond en deurne ligt gemert, waar we deze mooie gashaard in de tv kamer hebben gezet.

Sfeervol ECHT vuur van de Gazco Stockton klein

Echte vlammen, heerlijke warmte en laag verbruik!
De Stockton klein heeft een vermogen van slechts 1,3 – 2,5 kW en een rendement van 82%. Daarmee heb je de mogelijkheid om een kleine ruimte, zoals hier de zitkamer, prima te voorzien van sfeer en wat extra warmte. De kachel heeft hier een achter aansluiting voor de afvoer van rookgassen en gaat direct door de muur naar buiten.  De kachel werkt met een afstandsbediening, dus ook voor het gemak is dit een perfect stoer kacheltje.

Zelf gemaakt plateau onder de gashaard, dat is een gezellig hoekje met deze kachel van gazco. heerlijke tv ruimte om te chillen, met natuurlijk deze vrijstaande kachel van Gazco.

Stockton Medium, grote ruit en veel vlammen

In de ruime woonkeuken van de deze woning in Gemert hebben we de Gazco Stockton Medium geplaatst. In de aanwezige oude schouw is een nieuw rookkanaal aangebracht.
Model medium van de Stockton heeft ook een rendement van 82%, maar een iets hoger vermogen. Dat vermogen van 2,78 – 5,4 kW is voor een grotere ruimte ook geen enkel probleem.
Uiteraard heeft ook deze kachel, welke uitgerust is met een keramische “houtset”, een mooi vuurbeeld door de grote ruit. Ook hier geeft de afstandsbediening extra gemak om de vuurhoogte te regelen. Gezellig tafelen met familie en vrienden in deze ruime keuken is een Genot met een grote G!

gezellig vuur in de woonkeuken. Wat is het gezellig koken, eten en drinken met een mooi vuurtje van de Gazco Stockton. gezellig vuur in de woonkeuken, wat is het gezellig koken, eten en drinken met een mooi vuurtje.

Verbruik van deze Gazco gaskachels

De meeste gashaarden en kachels verbruiken niet zo heel veel gas als waar mensen bang voor zijn. Wij snappen dat, door de onzekere gasprijzen, mensen terughoudend zijn met een aanschaf van een gashaard. Maar, er is niets zo gezellig als echt vuur en een gashaard geeft een zeer groot bedieningsgemak. Daarnaast geeft het directe stralingswarmte, wat veel fijner voelt dan convectiewarmte die een elektrische kachel geeft. Daarnaast kost de verwarming van een elektrische haard veel elektriciteit, dus ook dat kost geld.
Om een idee te geven:
De Gazco Mini verbruikt in de hoogste stand slechts 0,36 kuub aardgas per uur, in de laagste stand is dat ongeveer 0,2 kuub aardgas. Dat wil zeggen dat op een avond iets meer dan 1 kuub aardgas verstookt wordt. Voor een erg gezellig vuurbeeld en heerlijke warmte valt dat volgens ons reuze mee.
Uiteraard ligt dat voor de Gazco Medium wat hoger, omdat die een grotere brander heeft. Bij dat model ligt het verbruik in de hoogste stand op 0,73 kuub per uur en in de laagstand op nog geen 0,5 kuub per uur. Dat valt dus ook erg mee en is een sfeervolle kachel helemaal niet zo duur in verbruik als veel mensen denken.

Service en onderhoud

Bouwmans Vuur Totaal heeft een naam hoog te houden. Naast een veilige en fraaie installatie, zorgen onze monteurs ook voor de nodige nazorg.
Wij zijn zuinig op onze klanten en wij worden blij van mooie kachels die goed functioneren. Dus zorgen wij in het geval van een eventuele storing voor een snelle oplossing.
Ook voor uitvoeren van onderhoud kunnen klanten bij ons terecht. Uiteraard gaan wij netjes te werk en hebben naast de wettelijke regels ook onze eigen hoge standaard van werken.
Dat is waar wij voor staan en wat onze klanten van ons mogen verwachten!

 

Wist u dat een gaskachel alleen geïnstalleerd mag worden door een CO-vrij gecertificeerd bedrijf? Lees hier meer info over de wetgeving.

Voor meer info over de bovenstaande haarden, kijk eens op de website van Gazco.

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie