Dru, Maestro, nieuwe vuur, Bouwmans, gashaard, gaskachel, Helmond, Deurne, Someren

Golfclub Helmond heeft een mooie Dru Maestro

Bij Golfclub Overbrug in Helmond is onlangs het clubhuis compleet verbouwd.

Clubhuis TIEN van Golfclub Overbrug in Helmond heeft onlangs een flinke metamorfose ondergaan. Onder de bezielende leiding van dhr. Raymakers en dhr. Hagelaar (Puur Bouwadvies) is het clubhuis een zeer sfeervolle ruimte geworden. Bij inspanning hoort ontspanning en daarom is Golfclubhuis TIEN dé plek waar liefhebbers van de golfsport elkaar ontmoeten en hun sociale contacten onderhouden.

Sfeerverhogend

Met de plaatsing van een gashaard in de ruimte, is een sfeervol gedeelte ontwikkeld, waar het goed toeven is. Genieten van een hapje of een drankje bij een haardvuur is altijd gezellig. Zeker met het vuur in de Dru Maestro 80-3 gas haard.

Eigen ontwerp

De opdracht die wij kregen was duidelijk. De haard moet een mooi eigentijds ontwerp hebben, passend in het interieur van het clubhuis en een echte eyecatcher in het gebouw. Uiteindelijk hebben we verschillende ontwerpen gemaakt. Met deze ontwerpen zijn we in overleg gegaan en is het uiteindelijke ontwerp tot stand gekomen. Daarbij is de keuze gevallen op de Dru Maestro 80-3. Deze driezijdige haard op gas heeft een prachtig vuur, wat uit de houtstammen komt. Hieronder enkele van de gemaakte ontwerpen.

Uiteindelijke resultaat

Het uiteindelijke resultaat mag er zeker zijn! We hebben de Dru Maestro 80-3 als vrijstaande kachel kunnen bouwen. Daarvoor hebben we maatwerk laten maken, waardoor we de kachel vrijstaand konden plaatsen. Het rookkanaal gaat recht omhoog door het dak en het kanaal is extra voorzien van een mantel, zodat dit geheel netjes afgewerkt is. Zie hieronder het resultaat.

dru maestro 80 3-zijdig gas haard dealer inspiration shop golfclub

Samenwerking

Ook bij deze bouw bleek dat een goede samenwerking van belang is voor een verbluffend eindresultaat. Wij van Bouwmans Vuur Totaal willen de Golfclub graag bedanken voor de opdracht en de heren Raymakers en Hagelaar voor de prettige samenwerking. Uiteraard zullen wij ook de nazorg en het onderhoud voor deze haard op ons nemen!

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie