Prachtige haarden in Someren

Haarden in een nieuwe woning in Someren.

In Someren is een prachtig mooi huis gebouwd, welke door ons voorzien is van diverse haarden. Gasgestookte kachels die voornamelijk voor de sfeer dienen. Uiteraard kunnen we geen gas gestookte haarden laten branden zonder warmte, maar een goed advies dat past bij de woning heeft gezorgd voor een prettige warmte in deze moderne woning.

Ook buiten onder de overkapping hebben we een haard geplaatst. De sfeervolle overkapping krijgt met de Dru Excellence 50XT nog een extra sfeer.

Dru haarden someren drufires gas kachel haard

Keuken

In de woonkeuken hebben we ook een Dru Excellence 50XT geplaatst. De haard onder de overkapping en de haard in de keuken maken gebruik van een concentrisch rookkanaal dat door dezelfde schacht in de schoorsteen is geplaatst. Boven in de schoorsteen is een speciale constructie gemaakt, waardoor de uitlaten niet zichtbaar zijn vanaf de grond. Over alle details is nagedacht in overleg met de opdrachtgever en de aannemer.

Dru dealer haarden someren drufires gas kachel haard

Woonkamer

In de woonkamer hebben we de Dru Metro 100 XTU geplaatst en aangesloten op een rookkanaal met PowerVent. Het unieke van de Dru PowerVent is dat het rookkanaal niet persé omhoog hoeft. In deze situatie hebben we buiten in een koekoek de unit van de PowerVent geplaatst. Daardoor kan deze haard heel mooi branden, zonder dat er een extra pijp naar boven moet.

Dru haarden dealer voor someren drufires gas kachel haard

Bouw

Voor en tijdens de bouw hebben wij regelmatig overleg gehad met de opdrachtgever, architect en aannemer. Door op deze manier te overleggen en te werken is het aanbrengen van rookkanalen en zorgen voor de juiste voorbereidingen soepel gegaan en is de bouw van de haarden vlot verlopen. Een prettige samenwerking tussen alle partijen zorgt uiteindelijk voor een tevreden klant. Wij wensen hem en zijn familie veel plezier van de gashaarden!

Dru EcoWave

Dru heeft met de nieuwste kachels een prachtig vuurbeeld. Uiteraard uitgerust met een afstandsbediening die het gebruik makkelijk maakt. Met de EcoWave heeft Dru een techniek waarbij de vuurhoogte wisselt. Dat geeft een besparing van ongeveer 45% in gasverbruik, maar tevens een groot verschil in de afgifte van warmte.

Bovenstaande haarden van Dru staan opgesteld in onze showroom. Wilt u eens komen kijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Onze showroom is standaard geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast bent u op alle andere dagen van harte welkom, maar dan zou u even een afspraak moeten maken.

Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in sfeerverwarming en zijn trots op de haarden en kachels die we plaatsen. Op de pagina van eerder geplaatste haarden laten we u meer voorbeelden van geplaatste haarden zien.

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie