Bellfires Horizn Bell XS gashaard in Helmond, geplaatst door specialisten

Horizon Bell XS van Bellfires

In de Helmondse wijk Brandevoort wilden onze opdrachtgevers een open haard in de leefkeuken. Nou heet het tegenwoordig een gesloten gashaard, maar in de volksmond heeft men het nog vaak over open haarden. We hebben samen met de klant gekozen voor de Horizon Bell XS van Bellfires

Bellfires Horizon Bell XS opgesteld in de keuken. Ook in Deurne hebben we een dergelijke gashaard geplaatst

Sfeer van een gashaard

Een gashaard zoals de Horizon Bell XS geeft een heerlijke warmte en gezellige sfeer. Zodra deze geplaatst is door specialisten is ook de hele afwerking om door een ringetje te halen. Niet alleen de ombouw van de haard is een onderdeel dat perfect moet zijn. Ook het aankleden van de haard moet met oog voor detail gebeuren. Bij Bouwmans Vuur Totaal werken specialisten die liefde hebben voor het vak en een haard pas achterlaten als deze perfect werkt. Op dat moment weten wij zeker dat onze klant optimaal kan genieten van hun nieuwe sfeerhaard.

Horizon Bell XS, Bellfires, helmond, dealer, specialist, gashaard, haarden, gas, open haard, Brandevoort, Erp, Boerdonk, Deurne, Eindhoven

Advies

Bij een eerste gesprek is het van groot belang om te luisteren naar de wens van de klanten. In dit geval was de wens om de hoge leefkeuken wat extra warmte te geven. De Horizon Bell XS is perfect geschikt voor deze situatie. Niet een te grote haard met veel te veel warmte, maar een haard van met een raam va 81 cm breed en 43 cm hoog.

Klaar voor de toekomst!

Met deze Bellfires Horizon Bell XS haard is men klaar voor de toekomst. Stel dat er wordt gekozen om geen gebruik meer te maken van aardgas, dan is deze kachel zo om te bouwen en geschikt te maken voor propaangas.

Wij van Bouwmans Vuur Totaal zijn op de hoogte van de mogelijkheden voor de toekomst en spelen daar al op in! Wilt u meer weten over “open haarden”, kom dan eens langs in onze showroom. Op onze contactpagina vindt u alle informatie over onze showroom.

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie