dru inspiration shop bouwmans vuur totaal style products

Bouwmans Vuur Totaal is Dru Inspiration Shop

Inspiration Shop van Dru: Bouwmans Vuur Totaal!

Haarden- en kachelfabrikant Dru uit Duiven is ontstaan in 1754 en is één van de oudste bedrijven van Nederland. Sinds de ontdekking van aardgas in Slochteren is Dru zich gaan specialiseren in het ontwikkelen en fabriceren van gashaarden en gaskachels. Waren het in het begin de zogenaamde “gevelkachels”, tegenwoordig staat Dru voor de meest moderne en innovatieve gasgestookte haarden en kachels. Daarbij zijn deze producten ook nog eens van de hoogste kwaliteit. Dat blijkt wel uit het feit dat Dru als één van de eerste bedrijven beschikte over het NEN 9000 kwaliteitscertificaat. Onlangs heeft Dru Bouwmans Vuur Totaal gevraagd om Inspiration Shop te worden.

Kwaliteit

Dru is altijd op zoek naar samenwerkingen met bedrijven die dezelfde kwaliteit nastreven en hun haarden inbouwen volgens de hoogste kwaliteitseisen. Niet alleen dat is voor Dru belangrijk, maar ook de aanwezigheid van de Dru haarden en kachels in showrooms.

Sinds kort heeft Dru voor een select gezelschap van dealers de benaming “Inspiration Shop” gelanceerd. Deze bedrijven voldoen aan alle hoge eisen die Dru stelt om hun producten zo mooi en goed mogelijk te presenteren. Een uitgebreide showroom met voldoende opstellingen is daarbij een must. Uiteraard zijn de verkopers van een Inspiration Shop door Dru getraind en van alle ins en outs op de hoogte. Na de verkoop van een Dru kachel zijn de eigen mensen van deze speciale dealer verantwoordelijk voor een bouw die door een ringetje te halen is! Op het gebied van veiligheid en op het gebied van esthetiek zijn de ontwerpers en bouwers van de dealers onderlegd. Na uitvoerig overleg met opdrachtgevers worden eventueel 3D-ontwerpen gemaakt, die tevens als bouwtekening geëxporteerd kunnen worden. Zo weet iedereen van A tot Z het verloop van een project. Kortom, totaal ontzorgen, met als doel een geweldig eindproduct!

Bouwmans Vuur Totaal uit Aarle-Rixtel is sinds 1995 totaalleverancier en gasgestookte en houtgestookte kachels en haarden, met gekwalificeerde medewerkers op alle fronten! Om die reden zijn wij toegelaten tot het selecte gezelschap van “Inspiration Shops” van Dru.

In onze showroom staan heel veel modellen van Dru opgesteld, uiteraard ook brandend om te kunnen laten zien hoe mooi de haarden van Dru functioneren. Om inspiratie op te doen, zou u al een kijkje kunnen nemen bij onze eerder realiseerde opstellingen

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie