5sterren, 5-sterren, specialist, haard, haarden, gas, hout, kachel, kachels

ISH – Nieuws op de beursvloer in Frankfurt

De ISH in Frankfurt is een van de grootste beurzen in Europa op het gebied van bouwen.

Uiteraard zijn wij ook naar de ISH geweest om nieuwigheden te bekijken op het gebied van sfeerverwarming.

Hieronder staat de meest interessante nieuwtjes met bijbehorende foto’s vermeld:

Dik Geurts komt met een hele gave ronde houthaard, de Odin. Binnenkort leverbaar als tunnel en als fronthaard. In beide gevallen is er een strak passend onderstel beschikbaar. Er komt ook een mogelijkheid om de prachtige haard vrij te hangen aan het rookkanaal. De haard midden in de ruimte is daardoor ook een optie. Spelen met vuur was nog nooit zo leuk!

Dik Geurts Odin hout haard kachel ish introductie

Faber heeft het assortiment van de Matrix uitgebreid met de nieuwe 450-500 III. Deze 3-zijdige haard is uitgerust met het nieuwe vuur van Faber. Daarmee is het op dit moment de smalste kachel in ons assortiment, waarbij de nieuwste branders worden gebruikt. Het levensechte vuur komt uit de houtstammen en uit de bodemplaat en geeft een zeer realistisch vuurbeeld. Sfeer in optima forma!

Faber haard kachel matrix 450 500 3 zijdig ish frankfurt

Wanders is als Nederlandse fabrikant ook met nieuws aanwezig geweest op de ISH. Deze nieuwe vrijstaande gashaard heeft als naam “Tali” gekregen. Het vuur komt in deze kachel letterlijk uit de houtstammen en is als 1 van de eerste vrijstaande haarden als optie te bedienen via een app op smartphone of tablet. Uiteraard is ook deze kachel binnenkort in onze showroom te bezichtigen!

Wanders kachel haard gas Tali sfeer ish enrico

 

Bouwmans Vuur Totaal is al ruim 20 jaar de totaalleverancier voor kachels in Aarle-Rixtel.

Vanuit Aarle-Rixtel verkopen en plaatsen wij gashaarden, houtkachels en stijlschouwen in een grote regio. Noord-Brabant en Limburg zijn voor ons bekend terrein. Onze mensen plaatsten eerder gaskachels, houthaarden en schouwen in Helmond, Deurne, Someren, Asten, Lierop, Liessel, Geldrop, Mierlo en vele andere plaatsen.

Heeft u ook interesse in een haard of kachel?

Kom dan gewoon eens langs in onze showroom. Onze showroom is altijd geopend op vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. ALLE andere dagen en tijden bent u ook welkom, maar dan zou u eerst even een afspraak moeten maken. Inmiddels hebben wij ruim 20 jaar ervaring in de verkoop en plaatsing van haarden in alle soorten en maten en onze medewerkers zijn van alle mogelijkheden en wettelijke eisen op de hoogte en kunnen u perfect adviseren wat in uw geval de beste oplossing zou zijn als u de aanschaf overweegt van een sfeerverwarming. We bieden van alle grote betrouwbare merken het complete assortiment aan en velen daarvan zijn brandend in onze showroom in Aarle-Rixtel te bekijken.

Wij zijn aangesloten bij het Sfeerverwarmingsgilde.

Uiteraard om ervoor te zorgen dat onze mensen altijd op de hoogte zijn van de mogelijkheden en onmogelijkheden voor de aanschaf of plaatsing van een haard of kachel. Tevens geeft dat onze klanten de zekerheid dat de verkoop en plaatsing optimaal geregeld is en dat niets aan het toeval wordt overgelaten. U wilt toch ook jaren genieten van een gashaard of houtkachel die we eerder bij u geplaatst hebben? Neem dan gewoon contact met ons op en neem geen risico! Contactpagina

Heeft u eerder een haard of kachel door ons laten zetten?

Dan zijn wij benieuwd hoe deze eerder geplaatste gashaard of houtkachel bevalt. Stuur ons een foto met tekst met de ervaring die u eerder met ons heeft gehad. Wellicht komt uw foto ook op onze pagina te staan.

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie