Bouwmans Vuur Totaal, Gashaard, gaskachel, sfeerhaard, Deurne, Helmond

Jubileum feestweekend

Ons feestweekend in verband met ons 20-jarig jubileum was een groot succes!

Het weekend van 20, 21 en 22 november hebben wij 3 open dagen gehad in verband met ons jubileum. Veel mensen hebben in het weekend de showroom bezocht. Vanwege de drukte hebben mensen geduld moeten hebben voordat we ze te woord konden staan. Veel gesprekken zijn er gevoerd en adviezen zijn er gegeven over wat er komt kijken bij de aanschaf van een gashaard. Niet alleen bekenden zijn over de vloer gekomen, maar ook veel nieuwe gezichten. Mensen die bezig zijn met voorbereidingen van een verbouwing, waarbij een gaskachel in de woning gewenst is. Maar ook mensen die een huis gaan bouwen en de keuze hebben gemaakt voor een sfeerverwarmer in huis. En waar kun je dan beter zijn dan bij Bouwmans Vuur Totaal? Specialist voor de ruime omgeving van Helmond op het gebied van gashaarden en gaskachels.

Tevens bleek onze demo over het stoken van hout een groot succes. Verschillende houthaarden, inbouw en vrijstaand, hadden we brandend opgesteld en veel bezoekers hebben zich verbaasd over hoe je een houtkachel het beste kunt stoken. Niet alleen voor het rendement, maar zeker ook voor de vervuiling in de haard en op de glasplaat in de deur.

Vanwege ons jubileum hadden we een grootse reclamecampagne die goed gelezen is. Mensen kwamen uit Deurne, Asten, Someren, Gemert, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Nuenen, Gerwen, de Mortel en andere plaatsen voor informatie over een gaskachel of houthaard en er zijn veel vervolgafspraken gemaakt. Wij gaan bij deze mensen de situatie thuis bekijken om te bepalen wat de eventuele mogelijkheden zijn. Daarnaast om foto’s te maken, zodat we makkelijk een 3d-tekening kunnen, zodat we kunnen laten zien hoe een kachel of haard in huis er uit komt te zien.

Al met al een succesvol, maar zeker ook gezellig weekend, waarbij we ook nog eens een Wanders terrashaard hebben verloot. De heer Antoine van Dijk is als winnaar uit de haard gekomen. Voor de zekerheid hadden we 3 loten uit de haard gehaald, zodat we zeker wisten dat de haard bezorgd kon worden. Inmiddels is met Antoine een afspraak gemaakt om de haard te bezorgen. Zie hieronder hoe we de loting verricht hebben:

 

Uiteraard hebben wij de loting ook bekend gemaakt op onze Facebookpagina

 

 

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie