Lidia Vargas, onze spaanstalige adviseur in kachels en haarden

Lidia Vargas

Lidia Vargas, ook Spaanstalig.

Lidia is op vrijdag en zaterdag te vinden zijn in onze showroom. Naast het ontvangen en adviseren van klanten in onze showroom is de kans ook groot dat u haar aan de telefoon krijgt voor het maken van een afspraak voor onderhoud aan uw gaskachel.

Lidia heeft Spaanse roots en naast Nederlands kan ze u ook in het Spaans te woord staan en adviseren.


 

Lidia Vargas es española

Los viernes y sábados, Lidia puede atenderle en nuestra sala de exposición.

Aquí es donde recibe a los clientes para informarles sobre nuestras chimeneas, leña, gas, propano, etc.

También puede contactar con ella por teléfono, por ejemplo para hacer una cita para el mantenimiento de su chimenea.

Lidia es española y por lo tanto podrá atenderles en español e informarles sobre toda clase de chimeneas.

Si necesita una chimenea de gas o de leña etc. no dudes en visitar nuestra sala de exposición en un viernes o sábado.

Mientras disfrute de un café ella podrá contarle todo sobre las posibilidades o imposibilidades de su situación personal.

Además estamos al tanto de los nuevos productos y tecnologías? Todo para que usted pueda disfrutar tranquilamente de su chimenea. 

Si para usted no es viable visitar nuestra sala de exposición en un viernes o sábado, por favor, no dude en contactarnos llamando al 0031 (0)492 381 913. Miraremos lo que podemos hacer para concertar una cita en el día que a usted le convenga. También puede enviarnos un correo electrónico a través de nuestro sitio web.


 

Wilt u een gaskachel of houthaard aanschaffen? Loop dan eens binnen in onze showroom op vrijdag of zaterdag. Onder het genot van een kop koffie kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden en onmogelijkheden in uw situatie op het gebied van een gashaard of houtkachel. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de nieuwste producten en technieken om ervoor te zorgen dat u binnenkort over een sfeervolle verwarming in huis kunt hebben.

Heeft u vrijdag of zaterdag geen tijd om langs te komen? Maak dan even een afspraak, zodat u kunt komen kijken wanneer het u uitkomt. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0492-381913 of u kunt een e-mail sturen via onze contactpagina

Voor uw en onze zekerheid zijn wij aangesloten bij de stichting Nederlandse haarden en Kachelbranche verkoop-installatie

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie