lieshoutse mensen kiezen voor een DRU haard van dealer Bouwmans

Lieshoutse woning met sfeer

In een nieuw gebouwde Lieshoutse woning was behoefte aan extra sfeer. Wat geeft nou een gezelliger beeld dan een sfeerhaard? Nou, een haard die tussen 2 grote ramen met uitzicht op de achtertuin geplaatst is! Bij ons kunnen mensen kiezen voor de mooiste sfeerhaarden, brandend op gas, maar uiteraard ook op hout. Daarnaast bieden wij een assortiment elektrische haarden uit het betere segment.

Ontwerp en realisatie

Toen de opdrachtgever uit Lieshout bij ons binnen kwam, was er alleen een bouwtekening. Qua ontwerp voor de haard was er nog niet zo heel veel bekend. Uiteindelijk hebben we een aantal ontwerpen gemaakt, waar onderstaande ontwerp de basis werd voor de realisatie van het project.

ontwerp voor deze lieshoutse woning
Ontwerp in 3D

Kleuren en advies

Wij weten werkelijk alles van haarden en kachels. Daarmee weten wij ieder huis een rustpunt te geven wat sfeer en warmte uitstraalt. Zo ook in het Lieshoutse, gemeente Laarbeek. De beste gesprekken ontstaan immers rondom het vuur van een open haard. Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven.

Maar, het advies van de inrichting en de kleurstellingen in een woning kunnen we beter overlaten aan specialisten! In dit geval heeft Driessen Interieur uit Beek en Donk het advies en de realisatie daarvan perfect uitgevoerd. Het is een zeer fraaie en sfeervolle woning geworden!

het interieur voor deze lieshoutse woning werd ontworpen en verzorgd door Driessen
Driessen Interieur te Beek en Donk

Specificaties DRU Maestro 75

De DRU Maestro 75xt is een inbouw sfeerhaard met een vermogen van 1.2 tot 8.6 kW (met gebruik van aardgas G25.3). Het rendement is met 89% flink te noemen en geeft deze haard een energielabel A. Doordat de haard in te stellen is op de unieke DRU EcoWave, is er flink op gasverbruik te besparen.

Uiteraard hebben wij de Maestro 75XT in ons showroom staan en we kunnen hem brandend laten zien. Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen.

Op zoek naar extra sfeer en warmte?

Bent u ook op zoek naar wat extra gezelligheid in uw Lieshoutse huis? Wij hebben in Aarle-Rixtel een zeer ruime showroom, wat voor Helmond en de wijde omgeving de inspiratie shop voor sfeerhaarden is. We hebben van de grote betrouwbare merken vele haarden opgesteld staan. Uiteraard zijn de meeste ook brandend te zien, zodat u optimaal inspiratie kunt komen op doen. En vanzelfsprekend staan de lekkerste koffie, thee of iets anders voor u klaar. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over haarden en kachels en de bijbehorende materialen. Denk daarbij aan rookkanalen, brandvrije materialen en de wettelijke eisen daarvan.

Afspraak?

Onze showroom is standaard geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en dan kunt u zonder afspraak binnen lopen.

Wilt u liever op een ander moment langskomen? Geen enkel probleem, mits u eerst even een afspraak maakt. Wij verwelkomen u graag!

Hier kunt u zien met wie uw adviseurs zijn.

 

Uiteraard is hier ook al gewerkt volgens de normen die gelden voor de CO-vrij certificering van de Kiwa, welke vanuit de overheid verplicht is om koolmonoxidevergiftiging tegen te gaan. 

 

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie