Dru maestro 100 front haard kachel ecowave vuur realistisch flames vlammen beeld

Maestro 100 fronthaard van Dru

De Dru Maestro 100 is een grote fronthaard

Tijdens de bouw van een nieuwe woning hebben wij het rookkanaal voor deze Maestro-100 haard al aangebracht. Deze kachel is samen met onze opdrachtgever ontworpen en voor de inbouw is maatwerk gemaakt. Exact passend uiteraard en geheel in de stijl van de woning.

Dru Maestro 100 front gas haard kachel ontspiegeld glas Lieshout Nuenen Clearview ontwerp sfeer vuur vlammen realistisch vuurbeeld metselwerk 

Uiteraard is deze haard uitgerust met een afstandsbediening. Op deze afstandsbediening is een EcoWave geïnstalleerd. Met de standaard EoWave is een gasbesparing mogelijk van 45%. Niet alleen een besparing is gasverbruik, maar ook bespaar je dan op warmte-afgifte. Met een vermogen van 9.3kW (maximaal vermogen, minimaal 1.9kW) kan deze grote haard in veel ruimtes geplaatst worden. Zeker wanneer de EcoWave gebruikt wordt, waarbij het vuur in hoogte varieert.

Showroom en de Maestro-100

Deze haard staat ook opgesteld in onze showroom en we kunnen hem brandend laten zien. Daarbij hebben wij hem ook aangesloten op onze wifi middels een communicatiemodule. We kunnen hem daarom bedienen via onze tablet en nog meer mogelijkheden laten zien. Leverbaar met normaal gepolijst glas, maar als optie ook met ClearView (ontspiegeld) glas.

Uiteraard heeft Dru deze haard ook op hun site staan, met natuurlijk alle specificaties.

Wilt u deze mooie haard bij ons komen bekijken? Wij kunnen er alles over vertellen en uiteraard demonstreren. Onze showroom is op vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur geopend. Komen deze tijden voor u niet uit? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers. U bent op iedere dag en iedere tijd van harte welkom. Wij zorgen voor de koffie of thee! Breng voor de zekerheid eventuele bouwtekeningen mee, zodat we direct kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Op onze contactpagina kunt u alle gegevens vinden.

We hebben ook een pagina om u alvast wat inspiratie te geven. Kijk maar eens bij onze voorbeelden, die wij onder andere gefotografeerd hebben in Helmond, Aarle-Rixtel, Mierlo, Erp, Deurne, Someren, Asten, Lieshout, Someren, Lierop, Lieshout, Eindhoven, Geldrop, Beek en Donk. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn!

 

 

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie