Matrix 450 Faber

MatriX 450 van Faber

MatriX serie van Faber

Faber is één van de grotere merken in haarden. Ze produceren al jaren de meest uiteenlopende modellen haarden. Het Nederlandse merk bestaat al sinds 1844 en is bekend om zijn gashaarden, houtgestookte kachels en elektrische haarden. Houtkachels fabriceren ze niet meer bij Faber, maar gasgestookte toestellen en de elektrische haarden behoren tot de meest verkochte. Het bedrijf in Heerenveen is onderdeel van de Glen Dimplex Group en heeft niet alleen passie voor vuur. Het gaat bij Faber voornamelijk om het samen genieten van sfeer en gezelligheid. Tijd voor quality-time: met familie, vrienden en elkaar. Zeker met de Matrix 450!

propaan faber matrix 450-650 driezijdig Helmond

MatriX haard van 45 cm breed

Het kleinste model van de gashaarden uit de MatriX serie is de 450. De ruit van deze haard heeft een breedte van 45 cm, zoals de naam al aangeeft. De haard is er in verschillende hoogtes, te weten 50cm of 65 cm. Daarmee kan dit model gebruikt worden voor vele situaties. zeker ook omdat het vermogen van deze haard reuze mee valt.  Met een vermogen van ruim 6kW ( minimaal ongeveer 3kW) is deze sfeerhaard zeker ook geschikt voor kleinere ruimtes of zéér goed geïsoleerde woningen.

aardgas driezijdig faber matrix 450-650 Helmond

Faber MatriX 450-650 III driezijdige sfeerhaard

 

aardgas driezijdig faber matrix 450-500 Helmond

Faber MatriX 450-500 III driezijdige sfeerhaard

Inbouw

Deze MatriX 450 van Faber is een zogenaamde inbouwhaard. Dat wil zoveel zeggen als dat deze ingebouwd moet worden, uiteraard op een brandveilige manier. Wij bouwen alle inbouwhaarden met de beste materialen. De fabrikant heeft uiteraard de eisen waar wij aan moeten voldoen. daarnaast hebben wij onze eigen eisen op gebied van kwaliteit. Om problemen in de toekomst te voorkomen, werken wij uitsluitend met de beste materialen om een haard te bouwen.

After sales

Voor de nazorg zijn mensen bij ons aan het beste adres! Onze monteurs zorgen voor een installatie om door een ringetje te halen. Dat willen we ook na plaatsing graag zo houden. Vaak gaan we gewapend met een spuitbus van de originele lak naar klanten om lak bij te spuiten. Tijdens stucwerkzaamheden of schilderen wil er wel eens wat mis gaan. Hoewel dat niet binnen onze verantwoording valt, willen we wel graag zorgen dat een haard netjes is bij eerste gebruik! Tevens kunnen we dan wat foto’s maken, dus het mes snijdt aan twee kanten. Oh ja, het zorgt ook nog eens voor tevreden klanten en dat is uiteindelijk ons visitekaartje!

 

Bekijk deze haard ook op de website van Faber:

MatriX 450-650 III

Matrix 450-500 III

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie