Matrix, Faber, 1050-650, haard, kachel, vuur, Symbio, logburner, Bouwmans, Helmond, Deurne, Someren, Asten, Veghel, Maarheeze

MatriX van Faber, de nieuwe standaard in sfeerverwarming?

De MatriX 1050 650-I gashaard van Faber is een moderne fronthaard met de innovatieve Log Burner 2.0®

Faber heeft onlangs het concept “MatriX” geïntroduceerd. Dit concept, wat vernieuwend is, werkt volgens het principe dat de consument allerlei opties aan een basishaard kan toevoegen zoals verschillende types kaders, achterwanden, de Symbio-lichtmodule, ontspiegeld glas en ITC-besturing.

Het vlammenspel in de nieuwe Faber Matrix haarden is te vergelijken met een houtvuur;  vlammen die uit de houtstammen komen met daaronder een gloeiende massa gecreëerd door de Symbio LED-lichtmodule. Door de toepassing van LED verlichting blijven de elektriciteitskosten laag en tevens heeft deze verlichting een zeer lange levensduur. Met een vermogen van maximaal 8 kW/h  wat d.m.v. gedeeltelijk uitschakelbare branders uitstekend via de afstandsbediening of een applicatie op een tablet of smartphone naar behoefte te regelen is, kan deze haard een sfeerverwarmer  genoemd worden waar je U tegen zegt.

Op korte termijn zet de fabrikant meerdere types van deze serie op de markt. Uiteindelijk ontstaat er een totaalconcept waardoor er voor ieder interieur een “maatwerk”-gashaard  te creëren  is.

In onze showroom hebben wij de MatriX 1050-650 I brandend opgesteld staan. Uiteraard bent u van harte welkom om deze haard te komen bekijken.

Faber, MatriX, 1050, Bouwmans, gashaard, deurne, helmond, lieshout, veghel

Faber MatriX 1050-650 fronthaard, brandend en met alle opties te zien in onze showroom.

 

Bouwmans Vuur Totaal is de totaalleverancier voor kachels in Aarle-Rixtel. Al jaren zijn wij officieel dealer van Faber haarden en kachels!

Vanuit Aarle-Rixtel verkopen en plaatsen wij gashaarden, houtkachels en stijlschouwen in een grote regio. Noord-Brabant en Limburg zijn voor ons bekend terrein. Onze mensen plaatsten eerder gaskachels, houthaarden en schouwen in Helmond, Deurne, Someren, Asten, Lierop, Liessel, Geldrop, Mierlo en vele andere plaatsen. Heeft u ook interesse in een haard of kachel? Kom dan gewoon eens langs in onze showroom. Onze showroom is altijd geopend op vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. ALLE andere dagen en tijden bent u ook welkom, maar dan zou u eerst even een afspraak moeten maken. Inmiddels hebben wij ruim 20 jaar ervaring in de verkoop en plaatsing van haarden in alle soorten en maten en onze medewerkers zijn van alle mogelijkheden en wettelijke eisen op de hoogte en kunnen u perfect adviseren wat in uw geval de beste oplossing zou zijn als u de aanschaf overweegt van een sfeerverwarming. We bieden van alle grote betrouwbare merken het complete assortiment aan en velen daarvan zijn brandend in onze showroom in Aarle-Rixtel te bekijken.

Wij zijn aangesloten bij het Sfeerverwarmingsgilde. Uiteraard om ervoor te zorgen dat onze mensen altijd op de hoogte zijn van de mogelijkheden en onmogelijkheden voor de aanschaf of plaatsing van een haard of kachel. Tevens geeft dat onze klanten de zekerheid dat de verkoop en plaatsing optimaal geregeld is en dat niets aan het toeval wordt overgelaten. U wilt toch ook jaren genieten van een gashaard of houtkachel die we eerder bij u geplaatst hebben? Neem dan gewoon contact met ons op en neem geen risico! Contactpagina

 

Op de site van Faber zijn alle specificaties te vinden van de MatriX 1050-650.

 

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie