dru metro 100xt tunnel flames

Metro 100XT Doorkijkhaard

Dru Metro 100XT Tunnelhaard als roomdivider

In Nuenen plaatsten we een Dru 100XT tunnelhaard. Het idee van de opdrachtgever was om een roomdivider te maken tussen eettafel en woonkamer. Daarvoor waren verschillende opties mogelijk. Na uitvoerig overleg en het bekijken van de haarden die geschikt zouden kunnen zijn, is de keuze gevallen op de Dru Metro 100xt met EcoWave. We hebben een 3D ontwerp gemaakt om de situatie te schetsen.

ontwerp 3d haard kachel tunnel doorkijk dru nuenen eindhoven Dru metro 100xt ontwerp 3d haard kachel tunnel doorkijk dru nuenen helmond Dru metro 100xt

Realisatie

Nadat het ontwerp doorgesproken en goedgekeurd was, hebben we tevens een bouwtekening met maatvoering uit het programma laten komen. Zo weten onze monteurs exact wat er gemaakt moet worden, met de juiste afmetingen. Op de boezem, is rond het glas een verdikking gemaakt, wat een extra accent geeft. Nadat de haard geplaatst was, kon deze gestukadoord worden. Daarna hebben we deze Metro 100xt aangekleed en in werking gesteld. Op dat moment was het nog niet mooi om foto’s te maken, dus daar zijn we later voor terug gegaan.

Onderhoud

Voor deze Dru Metro 100xt is een onderhoudscontract afgesloten. Dat houdt in dat de kachel ieder jaar onderhouden wordt. De kans op storingen is daardoor minimaal en het glas wordt ieder jaar weer mooi schoon. Omdat onze klant een onderhoudscontract heeft afgesloten, verlengen wij de garantie naar 5 jaar! Dat doen wij voor alle merken en types gashaarden die door ons geplaatst zijn en waar een onderhoudscontract voor is afgesloten. Dat is uniek in de kachel- en haardenbranche!

Inspiratie

De foto’s van deze 100xt haard hebben wij tevens geplaatst op onze pagina die we voor inspiratie hebben gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat we mensen onze projecten kunnen laten zien. Omdat wij trots zijn op hetgeen we maken, zorgen we ook voor goede foto’s van haarden die we op onze site plaatsen. Naast onze eigen site, maken wij ook gebruik van Pinterest, Instagram, Facebook en Kachels.nl

Dru Metro serie

De Dru Metro serie bestaat uit een aantal haarden van verschillende afmetingen. Op de site van Dru vindt u ze allemaal. Deze haarden beschikken allemaal over de modernste techniek en zijn uitgerust met een afstandsbediening met EcoWave. Wilt u extra gemak? Kies dan als optie voor de communicatiemodule. U kunt de kachel dan heel eenvoudig bedienen met uw smartphone of tablet. Haarden en kachels uit de metro serie hebben wij onlangs geplaatst in Helmond, Nuenen, Mierlo, Eindhoven, Geldrop, Deurne, Veghel, Erp, Lieshout. Kortom, in de ruime regio rond Aarle-Rixtel plaatsen wij sfeerhaarden. Wij zijn niet voor niets door Dru aangesteld als Inspiration Shop!

Wilt u meer weten over de Dru haarden? Of wilt u de verschillen zien met andere merken, zoals Bellfires, Faber, Global en anderen? Kom dan eens langs in onze showroom aan de Helmondseweg te Aarle-Rixtel. Op vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op alle andere dagen en tijdstippen op afspraak.

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie