Dru, Maestro, nieuwe vuur, Bouwmans, gashaard, gaskachel, Helmond, Deurne, Someren

Dru Maestro kachel in Nuenen

In Nuenen plaatsen we regelmatig haarden en kachels

Onlangs hebben we weer wat foto’s gemaakt van haarden die we geplaatst hebben. Deze keer waren we in Nuenen, waar we een Dru Maestro 80-3 en een Dru Maestro 105-3 op de foto gezet hebben. In het geval van de Maestro 105-3 (3-zijdige gashaard) is de bestaande haard afgebroken en opnieuw opgebouwd. De kasten onder de kachel zijn op maat gemaakt door een interieurbouwer. De kachel is aangesloten op het bestaande rookkanaal, waar we een flexpijp door heen getrokken hebben. Het ontspiegelde glas in de haard geeft het idee van een open vuur, wat een optimale sfeer geeft.

Dru Maestro 105 haard gas kachel dealer Bouwmans voor Aarle-Rixtel Deurne Mierlo Gerwen Veghel Erp Boerdonk Eindhoven Geldrop Venray en de rest van Brabant en Limburg

Dru Maestro 105/3 met EcoWave en CV glas

Tevens in Nuenen, maar in een andere woning, plaatsten we de Maestro 80-3 van Dru. Ook deze haard is geplaatst op de locatie van de oude haard en is aangesloten op het bestaande rookkanaal. Ook hier is de haard voorzien van ClearView (ontspiegeld) glas, voor een optimale sfeerbeleving. Deze opdrachtgever heeft besloten om de boezem om de haard strak van plafond tot vloer te laten lopen. De kleur van de boezem komt overeen met de achterwand van de haard.

Dru Maestro 80 haard gas kachel dealer Bouwmans voor Aarle-Rixtel Deurne Mierlo Gerwen Veghel Erp Boerdonk Eindhoven Geldrop Venray en de rest van Brabant en Limburg

Dru Maestro 80/3 met ClearView ruiten

 

EcoWave

Met de EcoWave van Dru, in combinatie met de communicatiemodule om de haard te bedienen via smartphone of tablet, is het mogelijk om zelf een programma te maken. Iedereen heeft eigen wensen qua vuur en het EcoWave programma is middels de gratis app heel makkelijk in te stellen.

Bovenstaande haarden van Dru staan opgesteld in onze showroom. De Maestro 80 is brandend te bewonderen. Het vuur in de Maestro 105 is te bewonderen in de brandend opgestelde Maestro 100 fronthaard. Wilt u eens komen kijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Onze showroom is standaard geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast bent u op alle andere dagen van harte welkom, maar dan zou u even een afspraak moeten maken.

Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in sfeerverwarming en zijn trots op de haarden en kachels die we plaatsen. Op de pagina van eerder geplaatste haarden laten we u meer voorbeelden van geplaatste haarden zien.

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie