Deurne open haarden net buiten het centrum gas haard vervangen rookkanaal dealer Dru Metro 150

Open haard Deurne vervangen

Deurne heeft een nieuwe open haard

Tijdens een complete verbouwing van een woning in Deurne hebben wij een bestaande open haard vervangen door een Dru Metro 150xt gashaard. De Dru gashaard is aangesloten op het bestaande rookkanaal, waar we een flexpijp bijgetrokken hebben.

Eerste contact

Tijdens het eerste contact werd door de klant aangegeven dat op de plek van de open haard een gashaard moest komen van 200 cm breed. Op ons advies, waarbij we gekeken naar de oppervlakte van de woning en de mate van isolatie, is gekozen voor de Metro 150 van Dru. Deze haard heeft een breedte van 150 cm, met een prachtig vuur over de hele breedte. In de eerste gesprekken is uiteraard ook gesproken over de wensen van de klant over de manier van bouwen. Na overleg zijn een aantal ontwerpen gemaakt voor de bouw van de kachel. Uiteraard was het rookkanaal van de oude open haard mede bepalend voor het ontwerp.

Dru Metro 150xt gashaard vervang open haard in deurne ontwerp opdracht klant overleg

Vermogen

Het vermogen van deze Dru gashaard is maximaal 10,3 kW en minimaal 4,9 kW. Dat geeft in de ruime woning voldoende warmte en sfeer en is veel beter dan de Metro 200XT. Die zou met zijn vermogen van ruim 15,8 kW te veel warmte geven in de ruimte. Een haard is natuurlijk ook te gebruiken in een lagere stand, maar dat gaat dan weer ten koste van het mooie vuurbeeld.

Specialisten

Onze specialisten hebben tijdens het eerste gesprek, het ontwerp en de bouw zorg gedragen voor een product dat door een ringetje te halen is.  Tijdens de verbouwing van de woning hebben we de eerste voorbereidingen getroffen. Samen met de aannemer hebben we gezorgd dat op de plaats van de oude open haard een sfeervolle creatie kon komen, waar de opdrachtgevers jaren plezier van kunnen beleven. Ons expertise zorgt er voor dat de haard ook in de toekomst perfect onderhouden blijft.

Bouwmans Vuur Totaal Dru Dealer Inspriration Shop voor in Deurne specialist open haarden gas haard kachel

Handige link

We hebben speciaal voor mensen die op zoek gaan naar een haard of kachel een pagina met eerder door ons geplaatste haarden en kachels. Neem gerust eens een kijkje op de pagina met heel veel voorbeelden. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, heel handig via onze contactpagina.

Nieuwe situatie

Wij krijgen heel vaak de vraag hoe het verder moet als we van het gas af moeten. Op de eerste plaats moet er geen woningeigenaar voor 2050 van het gas af. Mocht u dat toch willen, dan zijn er opties om toch een sfeerhaard in huis te plaatsen. Dat kan door middel van een elektrische haard. Maar wilt u toch echte vlammen, dan kunnen we een haard op propaan adviseren. Ook zeer geschikt ter vervanging van open haarden. Meer daarover leggen wij u natuurlijk graag uit onder het genot van een kop koffie of thee in onze showroom.

 

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie