sfeerhaard, eindhoven, gashaard, haard, kachel, powervent, dru, maestro, 75, xtu, 75xtu

PowerVent-systeem

PowerVent van DRU maakt het mogelijk om een haard de plaatsen waar u maar wilt. In dit geval kwam de vraag van onze opdrachtgevers en Studio Blauw om een sfeerhaard te plaatsen als roomdivider. In het project van meerdere woningen in Eindhoven was het idee ontstaan om tussen keuken en woonkamer een plek te creëren voor de tv aan de kant van de zithoek. Aan de keukenzijde zou een plek moeten komen voor koffie.

DRU, Powervent, roomdivider, haard, kachel, gas, maestro, 75xtu, sfeerhaard

Geen afvoer zichtbaar

In de gesprekken die we hebben gehad met de opdrachtgever kwam het idee naar voren om de roomdivider niet tot het plafond te bouwen. We hebben om die reden gekozen voor een DRU haard. DRU heeft namelijk het PowerVent-systeem. Met dit systeem, waarbij de rookgassen afgezogen worden, zijn een aantal voordelen te behalen. De belangrijkste is dat de diameter van de afvoer veel kleiner is dan bij reguliere rookgaskanalen. In dit geval hebben de het afvoerkanaal in de vloer verwerkt, om vervolgens naar het plat dak te gaan.

Uniek ontwerp

Zo’n PowerVent-systeem geeft ons de mogelijkheid en de vrijheid om tot unieke ontwerpen te komen. In dit geval hebben optimaal gebruik gemaakt en is een hele mooie roomdivider inclusief gashaard geplaatst in Eindhoven. Deze DRU Maestro 75TU heeft een prachtig vuur met optimaal zicht vanuit 3 zijden. In combinatie met de EcoWave van DRU en de Powervent, is dit wel de meest geavanceerde en moderne gashaard van het moment.

inspiratie, showroom, dealer, sfeerhaarden, eindhoven, valkenswaard, specialist, onderhoud, haarden en kachels

Regionaal dealer

Wij zijn Inspiration Shop voor DRU. Dat houdt is dat iedereen die op zoek is naar een haard of kachel van de merken van DRU (naast DRU ook Global, Spartherm en Dik Geurts) optimaal inspiratie kan opdoen in onze showroom. Daarnaast is dit speciale dealerschap voor onze klanten de garantie dat ook de nazorg perfect geregeld is. Kortom, vanaf eerste contact tot aan jarenlange after-sales, om de sfeerhaarden in topconditie te houden.

dru dealer voor eindhoven, mierlo, geldrop, bakel, milheeze, helmond. ispiratie. sfeerhaard, sfeerhaarden. Deurne, someren, asten

Foto’s

Zoals ook bovenstaande foto’s, maken wij regelmatig foto’s van gerealiseerde projecten. Sterker nog, wij vinden onze projecten zo mooi, dat nergens op onze site een foto van fabrikanten te vinden is. Dus, voor extra inspiratie kunt u een kijkje nemen op onze pagina met eerdere projecten.

 

Uiteraard werken volgens de normen die gelden voor de CO-vrij certificering van de Kiwa, welke vanuit de overheid verplicht is om koolmonoxidevergiftiging tegen te gaan. 

 

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie