Warande Park Restaurant Dru Maestro Dealer Helmond Deurne Veghel Erp Eindhoven

Warande Park Restaurant kiest voor sfeer

Onlangs heeft “Warande Park Restaurant” een metamorfose ondergaan met extra sfeer!

De nieuwe eigenaren van Warande Park Restaurant hebben ook gekozen voor extra sfeer. Eugenie van Thiel en Gert-Jan Toonders hebben een flinke verbouwing laten realiseren aan het restaurant, alvorens de nieuwe zaak te openen. Het is een prachtig sfeervol restaurant geworden! Gesitueerd in wandelpark de Warande is dit de ideale plek voor een lekkere kop koffie met gebak. Ook de dinerkaart ziet er fantastisch uit en het water loopt ons in de mond bij het lezen van het menu!

Haard voor extra sfeer

Bouwmans Vuur Totaal heeft tijdens de verbouwing een mooie Dru Maestro 105/3 haard geplaatst. Brandend op gas en door het ontspiegelde glas, heeft deze kachel de uitstraling van een open haard. Deze Maestro heeft aan drie zijden glas, waardoor de sfeerbeleving optimaal is. De horeca in Helmond kiest steeds meer voor extra sfeerbeleving. De ambiance stijgt meteen als er een levendig vuur brandt. Natuurlijk kunnen wij van Bouwmans Vuur Totaal daar als geen ander voor zorgen.

Totale sfeer door Terratorium

Het ontwikkelen van nieuwe concept voor het restaurant lag in handen van Territorium Concept en Interieur uit Eindhoven. Uiteraard hebben wij contact gehad voor de keuze van het type gashaard. Er zijn vele soorten haarden, op hout of gas, die voor extra sfeer kunnen zorgen. Wij zijn van de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden op de hoogte. Een goed advies is van groot belang bij de keuze voor een haard of kachel om het in het grotere geheel te laten passen. Ook hier is weer het bewijs geleverd dat goede samenwerking leidt tot een mooi eindresultaat!

Hulp nodig?

Heeft u ook behoefte aan een gedegen advies voor de aanschaf van een sfeerhaard? Kom dan eens langs in onze showroom aan de Helmondseweg te Aarle-Rixtel (Laarbeek). Standaard zijn wij geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wilt u liever op een ander moment inspiratie op komen doen in onze mooie toonzaal vol met haarden en kachels? Maak dan even een afspraak, u bent ten alle tijden welkom! Contactpagina

Wij plaatsen veel haarden en kachels in een ruime straal om Aarle-Rixtel. Bouwmans Vuur Totaal is door Dru aangewezen als Inspiration Shop voor de regio ZO-Brabant. Dat houdt in dat wij gespecialiseerd in Dru haarden. Niet alleen hebben we een ruim assortiment van Dru haarden in onze showroom. Maar onze monteurs weten werkelijk alles van Dru haarden, dus de service is bij ons in goede handen. Wie kan u ook zoveel zekerheid geven?

sfeer haard gas open haard kachel dealer

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie