dru metro 100 xtu met powervent als sfeerhaard in geldrop

Sfeerhaard in Geldrop

DRU sfeerhaard in Geldrop met strak design en plateau in betonlook stucwerk

Deze mooie DRU Metro 100XTL hebben we als sfeerhaard in Geldrop geplaatst. We hebben de haard aangesloten met het DRU PowerVent systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de rookgassen afgezogen worden. De plaats van de PowerVent-unit bepaald de locatie waar het rookkanaal naar toe moet. In dit geval is die net buiten de woning, helemaal uit het zicht geplaatst.

DRU gashaard in Geldrop met strak design en zicht vanuit de hele kamer op het mooie sfeervuur

Zwevend gebouwd

Er is bij het ontwerp een plateau bedacht. Dit plateau is voorzien van een betonlook stucwerk. Dit hebben we over de hele breedte doorgetrokken, zodat meteen mooie een plek is ontstaan voor de tv.

Optimale sfeer

De DRU Metro 100XTL is een gashaard voor optimale sfeer. Met de EcoWave instelling veranderd het vuurbeeld continu. De besparing op het gasverbruik loopt daarmee op tot ongeveer 45%. Daarmee uiteraard ook de warmte die de haard afgeeft.

DRU haard. Mooi strak vormgegeven en passend in het interieur

Garantie

DRU heeft in Nederland een aantal speciale dealers, zogenaamde inspiration shops. Wij hebben daarmee een aantal voordelen op andere verkopers van haarden. Op de eerste plaats garanderen wij een juiste werking van uw gashaard. Omdat wij als één van de weinige dealers in de regio met uitsluitend eigen monteurs werken, kunnen we snel ter plekke zijn wanneer er een storing optreedt. Wanneer onze klanten een onderhoudscontract bij ons afsluiten, verlengen wij de garantie zelfs tot 5 jaar. UNIEK IN NEDERLAND! In de Peel en de Kempen hebben wij inmiddels duizenden haarden en kachels geplaatst. Wanneer daar op een juiste manier aan gewerkt wordt, is de kans op een storing minimaal. Ook deze sfeerhaard in Geldrop wordt door onze monteurs perfect onderhouden.

strak design gashaard. Sfeerhaarden van Bouwmans Vuur Totaal maken het plaatje af, ook in de kempen

Op zoek naar een sfeerhaard in Geldrop?

Bent u op zoek naar een haard of kachel in Geldrop? Onze showroom is ongeveer 15 minuten rijden. In onze toonzaal vindt u alles wat u moet zien op het gebied van gashaarden en houtkachels. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor nu en in de toekomst. Gaat u nieuw bouwen en krijgt u geen aardgas? Geen enkel probleem! Nagenoeg alle gashaarden zijn beschikbaar met een brander voor (bio)propaan. Zo is bijna altijd de sfeer van een gaskachel mogelijk.

Wat een sfeer in deze verbouwde woning in Geldrop-Mierlo. de haard maakt het plaatje helemaal af

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie