Sfeerhaarden op de foto

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden! We hebben in de persoon van Patrick een persoon binnen onze organisatie die voorheen ruim 20 jaar als professioneel fotograaf heeft gewerkt. Dat geeft ons de mogelijkheid om van heel veel geplaatste sfeerhaarden goede foto’s te maken. Niet dat de foto’s van fabrikanten niet goed zijn, integendeel zelfs. Maar, iedere collega gebruikt die foto’s.

Sfeerhaard gashaard in helmond

Wij zijn van mening dat je beter kunt laten zien wat je zelf maakt en ook bij anderen kunt maken. Onze foto’s scoren daarom erg goed op Google en sites als Pinterest en kachels.nl. Deze sites worden door veel van onze klanten gebruikt om inspiratie op te doen voor ze overgaan tot de aankoop van een haard of kachel.

Sfeerhaarden op de foto in Helmond

We laten hieronder wat foto’s zien van projecten die we gerealiseerd hebben. Openhaarden en sfeerhaarden, zoals ze in de volksmond genoemd worden, kosten veel geld en is een investering voor een woning. Daarom is het belangrijk om je goed te laten voorlichten. Het verkopen en plaatsen van een sfeerhaard is niet zo moeilijk. Echter, de juiste keuze maken voor een model is wel erg belangrijk. Naast de sfeer van vuur, geeft een haard ook warmte, daar kunnen we niks aan veranderen. De hoeveelheid warmte bepaald hoe prettig je het vindt om de kachel te laten branden en op welke vuurhoogte.

Denk ook aan de after-sales

Hoe belangrijk vindt u het dat u geholpen wordt als uw haard niet meer functioneert? Een storing aan een kachel komt nooit uit. Bij Bouwmans Vuur Totaal weet u als klant dat u snel geholpen wordt. Wij laten u niet in de kou zitten. Omdat wij, als één van de weinige haardenbedrijven, werken met uitsluitend eigen monteurs, kunnen wij snel ter plaatse zijn. Onze monteurs zijn opgeleide vakmensen met hart voor uw haard.

Wilt u meer weten over sfeerhaarden, ons uniek bedrijf of onze unieke werkwijze? Kom dan eens langs in onze showroom in Aarle-Rixtel bij Helmond. Onze adviseurs laten u graag zien waarom wij zo enthousiast en trots worden van de sfeerhaarden die we plaatsen.

Wij plaatsen haarden en kachels in de Peel (Helmond, Deurne, Asten, Someren enz.), de Kempen (Eindhoven, Valkenswaard, Dommelen, Eersel, Bergeijk enz) en de Meierij (Veghel, Boerdonk, Erp, Schijndel, Sint-Oedenrode enz.)

gashaard heeze sfeerhaarden

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie