Onlangs geplaatste haarden en kachels

Specialist Bouwmans Vuur Totaal: Update van ons werk!

We kunnen natuurlijk niet alle haarden die we bouwen op de foto zetten, dat zijn er simpelweg te veel. Maar we hebben onlangs toch weer een aantal kachels op de foto gezet. Wij zijn trots op de eindresultaten van de haarden die we plaatsen in een ruime regio om Helmond. Wij zijn specialist en  dealer van de grote betrouwbare merken haarden en kachels, zowel op gas als op hout. Voor Dru zijn we zelfs als enige in een ruime regio Inspiration Shop.

 

After sales, ook TOP geregeld!

Naast het verkopen en bouwen van haarden en kachels, doen wij als één van de weinigen de totale nazorg van onderhoud en het oplossen van eventuele storingen. Onze servicemensen volgen alle trainingen die door fabrikanten gegeven worden en zijn van alle techniek van kachels en haarden op de hoogte. Kortom: Bouwmans Vuur Totaal ontzorgt, van een eerste kennismaking in onze ruime showroom tot aan onze perfecte after sales die ook na jaren blijft bestaan!

Ruim 20 jaar Uw specialist in haarden en kachels

Wist u dat Bouwmans Vuur Totaal al sinds 1995 gespecialiseerd is in warmte en sfeer? Verkopen van haarden en kachels is niet zo moeilijk. Een klant van A tot Z adviseren en ondersteunen om tot een juiste aankoop te komen is veel lastiger. Daar is specialisme voor nodig! En ook voor de nazorg van een sfeerverwarming vraagt specialisme! Bij ons vindt u dat allemaal onder 1 dak, en dat maakt ons uniek! Mooi werk om trots op te zijn!

Wilt u meer weten? Neem dan eens contact met ons op, op onze contactpagina vindt u alle gegevens!

 

Patrick van Mierlo heeft deze pagina gemaakt en kan u alles vertellen over sfeer en warmte. Sinds 2015 aan het werk bij Bouwmans Vuur Totaal BV.

Patrick, specialist, Bouwmans Vuur Totaal, sfeerverwarming, gashaard, houtkachel

Bouwmans Vuur Totaal is aangesloten bij Het Sfeerverwarmingsgilde

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie