Tilburg is een Dru Maestro rijker

In Tilburg staat een hele mooie “Bouwmans Vuur Totaal” Dru Maestro 80-3

Wij kregen de vraag om in een nieuwbouwwoning te Tilburg een Dru Maestro 80/3 te plaatsen. In onze showroom te Aarle-Rixtel hebben wij de een Maestro staan, voorzien van massief eiken balken onder de haard. Dit geeft een mooie warme uitstraling in combinatie met het realistische vuur van de Dru Maestro haarden.

Dru Maestro open haard gas kachel tilburg ecowave

Deze Dru haard (niet te verwarren met open haard) is aangesloten op een rookkanaal dat via de koof tegen het plafond naar de achtergevel loopt. In de koof hebben we tevens voorzieningen geplaatst voor de verlichting die geplaatst is. Deze verlichting is aan en uit te schakelen via de afstandsbediening van Dru. Erg handig, zo heb je alles bij de hand.

Dru Maestro open haard gas kachel tilburg ecowave

Uiteraard is deze gashaard voorzien van de Eco Wave, voor het meest realistische vuurbeeld.

Eigen ontwerp

Zoals eerder gezegd, is deze haard gebouwd volgens ons eigen ontwerp in de showroom. Dat betekent dat we de onderbouw gemaakt hebben uit massief eiken balken. Deze zijn door onze specialist aan elkaar gemonteerd. Vanwege de afmeting en het gewicht bestaat de onderbouw uit 2 delen. Om het ontspiegelde glas (ClearView glas)  is een op maat gemaakte lijst geplaatst. Deze lijst is via lasertechniek gesneden en in de kleur zwart gespoten, welke Dru ook gebruikt.

Nieuwe klant

Nadat we deze haard geplaatst en aangesloten hadden, hebben de buren in dezelfde straat, ook contact met ons opgenomen voor de plaatsing van een haard. Zij hebben de keuze laten vallen op een andere haard en bouw, maar daarover later meer. Bij Bouwmans Vuur Totaal zijn we net zo blij met een eindresultaat als onze klanten en dat laten we graag zien. We kunnen niet alle haarden en kachels fotograferen die we plaatsen, maar deze vonden ook wel weer de moeite waard…..

Bent u ook benieuwd wat we kunnen maken of wilt u gewoon eens zien wat de mogelijkheden voor vuur in uw woning zijn? Zeker met de hele discussie over gas- en houtstook, leggen wij u graag uit wat de mogelijkheden zijn. Denkt u van het gas af te moeten, of weet u ook dat particuliere huizenbezitters in principe zelf de keuze maken? Wij leggen het u graag allemaal uit!

Op de site van Dru staat ook alle info over deze Maestro 80/3.  Als Dru Inspiration Shop is bij onze adviseurs alle kennis aanwezig. Onze monteurs kennen de hele technische kant van de Dru haarden, waardoor onderhoud en eventuele storingen geen moeite kosten.

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie