Bellfires Vertical Bell Tunnel Son en Breugel dealer Eindhoven Deurne Helmond Veghel Erp Boerdonk Asten

Tunnelhaard van Bellfires

Vertical Bell Small Tunnel

In Son en Breugel, onder de rook van Eindhoven, hebben wij tijdens een verbouwing van een mooie bungalow een Bellfires Vertical Bell Small 3 Tunnel (doorkijkhaard) geplaatst. Genietend van een prachtig uitzicht in een bosrijke omgeving was de wens van de opdrachtgever om een gashaard te plaatsen met veel sfeer.

Bellfires Vertical Bell Small 3 Tunnel

Sfeer en warmte gaan perfect samen

De zithoek is zo gesitueerd, dat een mooi zicht is op de achtertuin (niet op de foto). In de baan van het zicht naar de tuin, hebben we de haard geplaatst. Een perfecte plek om optimaal te genieten van de mooie dingen in en om het huis. De keuken is aan de andere zijde van de haard geplaatst en daardoor is er ook een mooi zicht op de kachel vanuit de keuken, waar ook een zitgedeelte is.

Kortom, we zijn er samen met de klant in geslaagd om een mooie plek te vinden voor deze Bellfires kachel. Met een vermogen van 2 tot 7 kW is deze kachel perfect voor de situatie waarin die geplaatst is. Het vuur kan mooi hoog branden, zonder dat er veel te veel warmte afgegeven wordt. Uiteraard is hierbij door ons gekeken naar de isolatie en andere verwarming in de woning. Met een rendement van 85% valt deze haard in energieklasse B.

Bent u ook benieuwd wat de mogelijkheden in uw woning zijn? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom, waar onze adviseurs u graag te woord staan. Het is ook mogelijk om buiten onze normale openingstijden op afspraak te komen kijken. Neem dan even contact met ons op: contactpagina

Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in sfeerverwarming en zijn trots op de haarden en kachels die we plaatsen. Op de pagina van eerder geplaatste haarden laten we u eer voorbeelden van geplaatste haarden zien.

Wij zijn officieel dealer van Bellfires, of de site van Bellfires is de Verical Bell Small 3 Tunnel uiteraard ook te vinden.

Specificaties:

Verticale gashaard

  • Gesloten inbouw gashaard
  • Diverse kaders
  • Dubbele brander
  • Diverse interieurs
  • Standaard inclusief thermostatische afstandsbediening
  • Diverse decoratie
  • Gepatenteerd veiligheidsysteem
  • Gepolijst glas of ontspiegeld glas
  • Rookgasafvoer keuze: 100-150 of 130-200 mm

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie