Wanders Tali vrijstaande haard

Wanders Tali geplaatst in Gemert

De nieuwe Tali vrijstaande haard hebben wij geplaatst in een woning in het centrum van Gemert. Het rookkanaal gaat net onder het plafond door de gevel naar buiten. Wanders heeft met de Tali een moderne vrijstaande gashaard op de markt, met een vermogen van 6.2kW en een rendement van 93,8% (Energieklasse A!!). Daardoor is deze haard op gas in veel woningen optimaal te gebruiken als sfeerhaard.

Wanders Tali in Gemert

Deze Tali is uitgevoerd met een EcoWave module. Deze module zorgt ervoor dat het vuur in hoogte varieert. Daardoor neemt het gasverbruik af, terwijl er toch voldoende sfeer is. Naast minder gasverbruik, zorgt de EcoWave ook voor minder warmte.

Het vuur in deze Tali is erg mooi. Door de kleine openingen in de houtstammen komt gas, wat ervoor zorgt dat het lijkt of het hout echt in brand staat. Heel realistisch en perfect voor een sfeervolle avond. Het mooie gebogen glas geeft een mooi vuurbeeld vanuit de hele ruimte. Kortom, als vrijstaande haard op gas is de Tali een hele mooie oplossing in vele woningen!

De ontwikkeling van gashaarden gaat maar door en door, de nieuwste door Wanders in eigen huis ontwikkelde brander geeft het meest realistische vuurbeeld dat er in de markt te verkrijgen is. Geplaatst in het tijdloze model Tali klopt het totale plaatje helemaal. Door zijn ovale vorm is de Tali ook goed in een hoek te plaatsen zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

Zie hier een een filmpje van de fabrikant voor het realistische vuurbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=Kcy9l8RUdGw&feature=youtu.be

Onze showroom voor haarden, kachels en stijlschouwen is erg goed bereikbaar vanuit Helmond, Deurne, Veghel, Eindhoven en Weert. Uiteraard ook alle plaatsen die daartussen liggen. De showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Komt dat voor u niet uit? Neem dan even contact met ons op om op een ander moment af te spreken. Contactpagina

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie