York Cornerbell van Bellfires

York van Bellfires, ook in hoekhaard

In Zijtaart, gemeente Veghel, staat deze mooie York van Bellfires. Deze CornellBell York 3 is aangesloten op het bestaande rookkanaal, waar we een flexpijp bijgetrokken hebben.

 

Tijdens de verbouwing van de woning hebben we deze gas haard geplaatst. Nadat de verbouwing klaar was, hebben we de kachel afgewerkt en in werking gesteld.

Deze Bellfires is uitgerust met de nieuwe Premium Fire, waardoor het vuur uit de houtblokken komt. Onder het vuur is verlichting aanwezig, wat een realistische sfeer geeft. Het licht is zelfs dimbaar, zodat het gloeieffect aan te passen is aan de verlichting in huis.

Het Premium Fire is uiteraard ook in onze showroom aanwezig. Bent u ook benieuwd hoe dit vuur er uit ziet? Kom dan vrijblijvend even bij ons kijken.

De haarden van Bellfires kunnen ook branden op propaan, mits niet uitgerust met Premium Fire. Gaat u nieuw bouwen en heeft u geen gasaansluiting? Laat u dan de sfeer van een gashaard niet onthouden en kies voor een haard op propaan! Heeft u nu nog aardgas, maar gaat u daar in de toekomst misschien van af? Ook dan is het bij Bellfires geen enkel probleem. Een eenvoudige ombouw van aardgas naar propaan is bij de nieuwe haarden van Bellfires mogelijk, zodat de kosten beperkt blijven.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, of loop op vrijdag of zaterdag even bij onze showroom binnen: Contactpagina 

Het vermogen van de Bellfires York is 2-8 kw, met een rendement van 85% (zowel op aardgas als propaan) en een schakelbare dubbele brander, is deze haard geschikt voor veel situaties. De kachel beschikt over een energieklasse A certificaat! Er zijn diverse mogelijkheden tot inbouw. Onze adviseurs vertellen u er graag alles over. Op vrijdag en zaterdag is onze showroom in Aarle-Rixtel (bij Helmond) standaard geopend van 10-17 uur. Alle andere dagen bent u van harte welkom, maar moet u eerst even een afspraak maken.

Op www.bellfires.nl kunt u alles vinden over deze mooie haard.

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie